Baska Voda- Makarska Riviéra- Ki volt ezen a helyen nyaralni?
Bátyámék Baska Vodát nézték meg idén nyáron. Hát be nem állt a szájuk mikor hazaértek. Nagyon szép,igényes tiszta vizű hely, szimpi emberekkel. Mindenki megtalálja a hozzá illő elfoglaltságot.Szerintem én is megyek a nyáron!
Ők raftingolni voltak,és motorcsónakozni, ja meg 80m magasan lévő ejtőernyőn/sárkányrepülőn vontatták őket motorcsónakkal. Ha gondolod majdm ég érdeklődök!
én vagy 5-6 éve a www.adriatica.net weboldalon foglalom a szállásomat. ott be éehet állitani hogy melyik részre keresel szállást.
korrektek, nem átverős cég. én már lefoglaltam az idei nyaralást, mert még most van olcsó és jó szállás.
őket ajánlom.
én dél dalmáciába szoktam menni, de nem szigetre. fogsz ott találni olyat amilyet keresel.
Makarska Riviéra!!!Horvátország gyöngyszeme! Mi nem foglaltunk elöre apartmant de sok közül tudtok válogatni és nem olyan veszélyes áron (10euro/fő/éj)
Éjjel nappal oriási élet van nagyokat lehet sétálni!! Érdemes áttnézni a szomszéd városba Omiba!
Mi sok mindent megkostoltunk nagyon jók a parti éttermek és semmivel nem drágább mint itthon!! Imádni fogjátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!