Görögországba szeretnék utazni, nyaralni, mennyi pénzből tudnám megoldani? [TÖBBI LENT]
Az a lényeg,hogy Görögország egyik legszebb helyére szeretnék utazni 1,legfeljebb 2 hétre, de Magyarország déli részén élek elég messze van,hogy autóval,vagy repülővel lenne olcsóbb utazni, és pontosan ide szeretnék utazni: [link]
Aztán aki tudja letudná írni,hogy tényleg mennyiből tudnám megúszni? mert legfontosabb,hogy mennyi pénzbe kerül egy ilyen " szuper " nyaralás..előre is köszönöm! :)
Elég későn látsz neki a szervezésnek, ha az idén indulnál neki.
Maga a repülőjegy olyan 40 eFt/fő árból jön ki legolcsóbban. A szállás ügyében nézz szét valamelyik szálláskereső oldalon.
igen,azt elfelejtettem írni,hogy jövőre tervezem..
szóval 40ezer körül lenne csak az oda út,vissza 40 eddig 80, szállás átlagosan mennyi 1 hétre? meg a többi
Miért nem nézel be az utazási irodákba. Mindenkinek egyéni hogy ki mennyit fizet a szállásért.
Egyébként Zaky még nem is olyan drága. Persze nem mindegy hogy melyik hónapban látogatnád meg ezt a helyet.
Én Apollon Travel, és Grand Tours párti vagyok.
Azért ha rám hallgatsz
- az utazási irodákat nagy ívben kerülöd. Valószínűnek tartom, hogy van benned annyi ügyesség, hogy az interneten rákeresel repülőjegyekre, megtalálod a legolcsóbbat és képes vagy kifizetni (ugyanezt a szállásra is mondom). Ha te magad szervezed, fele(!) árban jössz ki, mintha irodával tennéd ugyanezt.
- jöbő áprilisig ne nagyon foglalkozz a repülőjegyekkel, szállással, mert addig drága lesz. Ne akard már februárban mutogatni a családnak a kész utat, mert akkor sokkal több pénzt akasztanak le rólad.
- Bónusz tanács: addig olvass sokat a témában, keress nevezetességeket, nézd meg a hely közlekedését, keress szimpatikus szállásokat. Érleld ki magadban a asaját utadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!