Minél olcsóbban Németországban?
Nagyon régóta szeretnék Németországba eljutni, legalább csak néhány napra, de a pénz miatt ez elég nehezen megoldható. Próbálom kiszámolni, hogy mondjuk 4-5 nap mennyibe kerülne, ha törekszem, hogy minél olcsóbb legyen minden. Tudja itt valaki, hogy hogyan járnék a legjobban?
Annyi biztos, hogy Bajorországba, Regensburg közelébe mennék valahova. De mivel a legolcsóbb? Busz, vonat, autó...? Ha tömegközlekedéssel megyek, akkor ugye ott majd szintén tömegközlekedéssel kell mennem mindenhova. De még így is olcsóbb lenne, mintha autóval mennék? És a szállás? Tud valaki valami nagyon olcsót? Vagy ha mondjuk sátraznánk, akkor ott kell azért fizetni? Az mennyire lenne drága? Egyébként 3 személy menne.
Milyen idősek vagytok?
Ha bevállalod, nézz szét az oszkar.com-on. Telekocsi oldal, én már sokszor használtam haza- és visszautazáshoz, sokkal olcsóbb, mint a vonat. Vannak hivatalos oszkáros sofőrök is, és mennek kocsik Regensburgba is. Ennél olcsóbban nem tudom, ki lehet-e hozni az útköltséget.
Javítom magam. Teljes ház 1hálószoba 2ágy 4éjszaka =36265ft.
Ez az őszi ár, ha még nyáron mennétek akkor +9000ft.
Utolsó, azt hol találtad?
Bár hárman vagyunk, 3 ágyas kéne, de talán lehet pótágyat kérni, ha meg nem, én simán elalszok a földön is mondjuk egy matracon, amit tudunk vinni. Csak egyáltalán beengednének egy ilyen kétszemélyes szobába három embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!