Kezdőoldal » Utazás » Európa » Minél olcsóbban Németországban?

Minél olcsóbban Németországban?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék Németországba eljutni, legalább csak néhány napra, de a pénz miatt ez elég nehezen megoldható. Próbálom kiszámolni, hogy mondjuk 4-5 nap mennyibe kerülne, ha törekszem, hogy minél olcsóbb legyen minden. Tudja itt valaki, hogy hogyan járnék a legjobban?

Annyi biztos, hogy Bajorországba, Regensburg közelébe mennék valahova. De mivel a legolcsóbb? Busz, vonat, autó...? Ha tömegközlekedéssel megyek, akkor ugye ott majd szintén tömegközlekedéssel kell mennem mindenhova. De még így is olcsóbb lenne, mintha autóval mennék? És a szállás? Tud valaki valami nagyon olcsót? Vagy ha mondjuk sátraznánk, akkor ott kell azért fizetni? Az mennyire lenne drága? Egyébként 3 személy menne.

2014. aug. 14. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ami fix az az útiköltség és a szállás, a többi mind az igényektől függ.
2014. aug. 14. 23:49
 12/19 anonim ***** válasza:

Milyen idősek vagytok?

Ha bevállalod, nézz szét az oszkar.com-on. Telekocsi oldal, én már sokszor használtam haza- és visszautazáshoz, sokkal olcsóbb, mint a vonat. Vannak hivatalos oszkáros sofőrök is, és mennek kocsik Regensburgba is. Ennél olcsóbban nem tudom, ki lehet-e hozni az útköltséget.

2014. aug. 15. 03:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát én eddig 4éj 58 000ft-ért találtam a legolcsóbbat. Ebbe benne van a közvetítő oldal díja és a takarítás is. Tehát az a 120 kicsit sok.
2014. aug. 15. 09:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Javítom magam. Teljes ház 1hálószoba 2ágy 4éjszaka =36265ft.

Ez az őszi ár, ha még nyáron mennétek akkor +9000ft.

2014. aug. 15. 09:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, azt hol találtad?

Bár hárman vagyunk, 3 ágyas kéne, de talán lehet pótágyat kérni, ha meg nem, én simán elalszok a földön is mondjuk egy matracon, amit tudunk vinni. Csak egyáltalán beengednének egy ilyen kétszemélyes szobába három embert?

2014. aug. 15. 10:19
 16/19 A kérdező kommentje:
3 felnőttet.. mert kisgyereket biztos beengednének, de én is már felnőttnek számítok.
2014. aug. 15. 10:20
 17/19 anonim ***** válasza:
3személyre kerestem, szóval szerintem be. Amúgy airdnb.hu-n nézelődj.
2014. aug. 15. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:
*airbnb.hu
2014. aug. 15. 11:06
 19/19 anonim válasza:
étteremet,biergarten,gastädtéket felejsd ki....ott kb 10X árban van minden mint LIDL,EDELKA... én Regenburghez közel lakom,Lindau melletti kisvárosban.Tömegközlekedés drága,itt vonatozás a népszerűbb,Einzelfahrschein nem olcsó.Autót nem tudom,de én inkább azzal mennék ki,főleg többen.Amúgy Budapaest Keletiből megy Vonat Münchenben,onnan még pár átszálással eljutsz Regensburghoz.Sátorozást vadkempigezést itt NEM szeretik.Akkor inkább olcsó Unterkunft,szobát béreljetek ki.ha 15-20euróból kijön 1főre északára az már nagyon olcsó.Hát amúgy vonattal fejenként minimum 50ezer FTból jönne ki per fő....
2014. aug. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!