Van valaki aki esetleg Angliában a szállodaiparban dolgozik? Milyen lehetőségek vannak?
Akkor készülj arra,hogy nagyon sokat fogsz dolgozni,és nagyon sokszor fogod azt kapni,hogy nem jó amit csinálsz.Nem azért mert rosszul dolgoznál(sőt,biztos vagyok benne,hogy szebben,jobban megcsinálod majd a szobákat mint egy paki lány),de ezeket szándékosan csinálják..Minimálbérért fogsz hajtani...Beteg ne nagyon legyél,meg nem is lehetsz,mert akkor is zavarnak majd melózni...Én 3 nap után azt mondtam,hogy elég volt,és ott hagytam őket.(mármint a szállodát).Volt olyan lány aki 39 fokos lázzal takarított mert megmondták ,hogyha nem jön dolgozni,akkor mehet is,mert van helyette 100...
Volt aki nagy reményekkel jött,de nem volt szimpatikus 1-2 seggnyalónak,így hamar utcára került...(nem tudom milyen ürüggyel rúgták ki)
Remélem te neked jobb lesz,és sok sikert kívánok neked!
ma 13:49
Igazat írt.Én annyit tennék hozzá,hogy tényleg sok nemzetiségű ember jön Angliába dolgozni,és így bőven tudnak válogatni a minimálbéres munkásokból.Főleg azokat részesítik előnyben akik tudnak is angolul.Már nem az van mint régen,hogy nem baj ha semmit nem beszélsz,de gyere mert kell az ember.Ma egy angol is megcsinálja azt a melót amit évekkel ezelőtt semmi pénzért nem vállalt volna el..A munkanélküliség az angolokat is sújtja rendesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!