Milyen lehetőségek vannak Angliába családostól kimenni élni?
ANgliát az elmúlt években elárasztották a kelet-európaiak.A legtöbb szakmában nyomják lefelé a béreket. Sok helyen most csak a felét tudod keresni mint amit kaptál volna 10éve.
És nyelv nélkül nem talász szállást..nem tudod intézni a papirokat...
2009-en? Ahhoz képest azért már hanyatlott idekint a gazdaság. Ahogy írtam, aki pár éve jött ki annak még szerencséje volt. Ne te mondd meg, h mi van itt, mert mi tudjuk.
Egyébként meg honnan tudod, h nem szépítik egy kicsit a helyzetet? Én sem kötöm mindenkinek az orrára, h takarítok, meg, h csak félállás.
Próbálkozni mindig lehet, de én egy 2 éves kisgyerekkel nem mennék el a semmibe. Jöjjön ki a férj, szezzen munkát, tanuljon és fél év múlva lehet próbálkozni.
Úgy könnyebb kijönni, h már előre lefixálja valaki az állásinterjúkat.
Én is azokhoz csatlakozom, akik azt javasolják, hogy ne... de legalábbis csak nagyon óvatosan. Egyikőtök jöjjön, és kőkeményen kezdjetek el mindketten nyelvet tanulni. Kemény világ van itt, ahogy mások is írják és nagyon meg kell dolgozni a jobb létért. Egy családot minimálbérből nem lehet eltartani!
Annak pedig, aki otthonról reklámozta Angliát (ez a kifejezést tetszett :) ), meg azt üzenem, hogy nekem volt olyan ismerősöm, aki olyanokat hazudott az otthoniaknak, hogy nem kell semmit sem csinálnia mert a két gyerek után egyből kapott egy 3 szobás házat és havi 1000 fontot. HAHAHA A szomorú, hogy ezt tényleg be is kajázzák otthon. Azt meg egyáltalán nem értem, hogy annak, aki itt van miért kell ezt hazudnia. Az illető amúgy eléggé bebukta, hogy kijött, nem az az álomvilág várt rá, amire számított. De hát ugye ezt otthon ciki beismerni.
Mindenesetre szomorú, de főleg az, hogy az ilyenekre tömegekben jönnek ki a vakmerők és eszetlenkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!