Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ni number interjúnál ebből...

Ni number interjúnál ebből lehet bajom?

Figyelt kérdés
Négy évvel ezelőtt dolgoztam egy nyarat itt az Egyesült Királyságban, viszont akkor nem foglalkoztam azzal, hogy megszerezzem a szükséges adószámot. Ezért lehetséges, hogy elutasítanak? Érdemes egyáltalán megemlítenem azt, hogy voltam már korábban az országban dolgozni?

2014. aug. 6. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
nehogy eláruld.
2014. aug. 6. 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
De ők nem tudhatnak róla? A munka bejelentett volt, kaptam rendesen fizetési kimutatást, csak nem jelentkeztem adószámért...
2014. aug. 7. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy emiatt elutasítanak, de ne említsd meg.
2014. aug. 10. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha rákérdeznek, akkor is érdemes nemmel válaszolni?
2014. aug. 26. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem fognak rákérdezni.

Azt fogják kérdezni, hogy mióta vagy az UK-ban, miért jöttél és, hogy dolgozol-e. Azt, hogy már valamikor dolgoztál-e itt, azt nem fogják kérdezni. Ha esetleg megkérdeznék (erre nagyon minimális az esély), akkor mondd, hogy nem.

4 évvel ezelőtt az az egy nyár, az 2-3 hónap volt, ugye? Nos, az is lehet, hogy az akkori munkaadód nem jelentett be, nem fizetett utánad semmit, így sehol nem szerepel rólad semmilyen adat. Ha pedig bejelentett és fizette a járulékokat utánad, az sem baj, mivel NI szám nélkül több adót fizetett utánad. NI szám nélkül semmit nem igényeltétl vissza az államtól és nem is csináltál adótartozást.

A sok millió mindenféle bevándorló mindenféle kacifántos ügye mellett a te 2-3 hónap munkád igazán senkit nem érdekel és nem ok arra, hogy ne adjanak neked NI számot.

2014. aug. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!