Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angol National Insurance...

Angol National Insurance Number igénylésés és az interjú hogyan zajlik? (a nyelvtudásra gondolok)

Figyelt kérdés

Mennyire tesznek fel összetett kérdéseket az interjún?

Türelmesek ha nem megy nagyon a válasz?

Van angol nyelvtudásom, bár elég bizonytalan vagyok magamban. egy középszintű nyelvvizsgát sajnos még nem tudnék megszerezni, de sok olyan emberről hallottam már, akik egy kicsit se tudtak, mégis sikerült nekik.

Szeretnék Angliába menni dolgozni illetve a nyelvtudásomat csiszolni, angolos angolt szeretnék tanulni nem pedig magyar angolt.

2014. jún. 25. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
ha nehezen megy az angol, akkor nehezebb a dolog, sok mindenbe belekérdezhetnek. én jól beszéltem, nekem nagyon hamar megvolt, bemutattam a papírokat, kellemesen elcsevegtem egy ír származású ügyintézővel és 10 perc múlva végeztem is. viszont egy ismerősömet én kísértem, mivel én voltam a tolmácsa, fél óráig kérdezgették, hogy miért jött, stb, papírjait többször megnézték, 30-35 percig tartott.
2014. jún. 25. 19:53
 2/2 anonim válasza:

Nekem kb ket evvel azutan volt az interju hogy letettem a kozepfokut es enis kb 10 perc alatt vegeztem.

De dolgozom egyutt eleg sok olyan emberrel aki harom mondatnal nem tud tobbet es ok is megkaptak szoval annyira csak nem kegyetlenek.

Nem kerdeznek tulsagosan osszetett dolgokat, en arrol beszelgettem az indiai novel hogy milyen messze lakom es hogy mentem oda.

2014. jún. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!