NI Number igénylésnél az interjúra kell igazolás a lakcímről?
Figyelt kérdés
Tegnap hívtam őket, kaptam időpontot, illetve hogy mit kell vinnem magammal. Az egyik ilyen megadott volt: letter with name and address. Arra nem kérdeztem rá, hogy ez most azt jelenti, hogy igazolás is kell róla, vagy elég ha csak megadom őket.#ninumber
2014. aug. 4. 22:46
1/3 anonim válasza:
igen, kell lakcím igazolás mindenképpen.
2/3 anonim válasza:
Telefonon nekem is mondták, hogy kell proof of address - utility bill vagy letter, de az interjún nem kérték. Csak az útlevemet kérték, semmi mást.
Személyi nem volt elég, mindenképpen útlevél kellett, hiába az EU tagság, Schengen meg minden.
3/3 anonim válasza:
"mindenképpen útlevél kellett, hiába az EU tagság, Schengen meg minden."
Anglia nem tagja a Schengeni övezetnek, és itt nincs olyan hogy személyi igazolvány, ezért sok hivatal ragaszkodik az útlevélhez, annak ellenére hogy a személyit is el kellene fogadniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!