Kezdőoldal » Utazás » Európa » NI Number igénylésnél az...

NI Number igénylésnél az interjúra kell igazolás a lakcímről?

Figyelt kérdés
Tegnap hívtam őket, kaptam időpontot, illetve hogy mit kell vinnem magammal. Az egyik ilyen megadott volt: letter with name and address. Arra nem kérdeztem rá, hogy ez most azt jelenti, hogy igazolás is kell róla, vagy elég ha csak megadom őket.

#ninumber
2014. aug. 4. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, kell lakcím igazolás mindenképpen.
2014. aug. 4. 23:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Telefonon nekem is mondták, hogy kell proof of address - utility bill vagy letter, de az interjún nem kérték. Csak az útlevemet kérték, semmi mást.

Személyi nem volt elég, mindenképpen útlevél kellett, hiába az EU tagság, Schengen meg minden.

2014. aug. 5. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:

"mindenképpen útlevél kellett, hiába az EU tagság, Schengen meg minden."

Anglia nem tagja a Schengeni övezetnek, és itt nincs olyan hogy személyi igazolvány, ezért sok hivatal ragaszkodik az útlevélhez, annak ellenére hogy a személyit is el kellene fogadniuk.

2014. aug. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!