Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan kivitelezhetö, hogy...

Hogyan kivitelezhetö, hogy elszökjek Bécsbe 1 napig?

Figyelt kérdés

15/F-Budapest

És ez komoly kérdés,nem vicc és kérlek mellözzétek a ne szökj el hozzászólásokat.és ha lehet olyan módszert írjatok,hogy ne derüljön ki,hogy elmentem.(ha nem tudtok akkor jó egy egyszerü terv is.)

Kérlek titeket.nagyon fontos... :(

2014. júl. 31. 02:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy valami lany van a dologban... Es nem, nem segitunk, mert nagyon ostoba otlet, a szuleid bizalmat evekre eljatszod vele.
2014. júl. 31. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:

És ha egyszerűen szólnál otthon...?

Ez nyilván eszedbe sem jutott.

2014. júl. 31. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Aki ezt nem tudja megoldani, az arra nem érdemes.
2014. júl. 31. 07:43
 4/9 anonim válasza:
Kur.válkodni akarsz vagy mi?? Bécsbe 1 napra, másért nem megy ki senki se...
2014. júl. 31. 07:44
 5/9 Ági 22 ***** válasza:
Kicsit bővebben leírhatnád a körülményeket (pl.: ok, utazást mivel tervezed, mennyi pénzed van rá, hol laksz, stb...). Talán így könnyebb lenne.
2014. júl. 31. 08:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Felszállsz a bringádra és eltekersz:D
2014. júl. 31. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit jelent nálad az 1 napra? Reggel mész, este jössz, vagy másnap jönnél csak? Van, akinél az is 1 nap...

Amúgy sok vonat van Bécs felé, a MÁV honlapján nézhetsz menetrendet, szerintem az a legegyszerűbb mindkét variációra.

2014. júl. 31. 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 39 éves és bár arra emlékszem hogy gyerekként irtón fogadkoztam magamban hogy "én nem fogom ezt csinálni ha felnőtt leszek" de azt hogy a felnőttek milyen dolgára gondoltam akkor, no arra már nem.

Ami 15 évesen még a világ legfontosabb dolga, arra húsz év múlva már emlékezni sem fogsz...

2014. júl. 31. 14:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

De csak hirtelen felindulás volt az egész.most már nem akarom megtenni!

2014. aug. 1. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!