Érdemes elmenni a Walt Disney Studios Parkba?
Én imádom azt is, rengetegszer voltam - ki nem hagynám. Sőt, szerintem ott vannak a jobb dolgok, de persze a hangulat meg inkább a Parkban. Szóval a kettő együtt a jó.
Magic Ticket-et vegyetek, az mindkét parkra jó, és fast pass opció is van hozzá. Szerintem megéri. Ha több napra mentek, akkor is olcsóbb annyi darab Magic Ticket-et venni, mint a többnapos jegyeket. Legalábbis, mikor legutóbb mentünk, így volt. (Kiszámoltam.)
Elmenni érdemes egyszer az életben, bár mondom ez ízlés dolga.
Én erősen gipszkarton szagúnak éreztem - értsd olyan mű, csinált dolognak - az egész Disney birodalmat, ami messziről szép meg jó, de ha fölmész arra a kalózfára, a levelei gumiból vannak, és mondom, a falak gipszkartonból.
Őszintén Párizs egy fantasztikus hely, Franciaország kihagyhatatlan, de Disney mindenestül az amerikai gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!