Szerintetek meg éri elmenni Walt Disney- be?
Figyelt kérdés
Vagy inkább valami kozelebbi vidamparkba?2010. febr. 18. 10:22
1/7 anonim válasza:
Walt Disney meghalt, a sírja nem tudom hol van. De ha élne sem hinném, hogy belebújhatnál. És nem tudom milyen vidámpark lehet Walt Disneyben, tudtommal nem volt homi a csávó.
2/7 anonim válasza:
Hú az elsö nagyon okoska.
Tuti megéri elmenni, nekem a 30 éves párom nagyon szeretne párizsibe elmenni.
Mondjuk inkább úgy mondom ha téged az ilyenek érdekelnek és te ilyen típus vagy akkor igen.
Mi tavaly Legolandben voltunk, de felnöttként is nagyon jó volt.
3/7 A kérdező kommentje:
köszike a választ... ja téleg és Legoland az milyen volt mibe került? mivel a parom meg azt akkarja innkab hogy oda menyünk... igy most talam iden ez jovore meg az...
2010. febr. 18. 11:05
4/7 anonim válasza:
Walt Disney egy személy volt, Disneyland pedig a park. tehát Walt Disney-be nem tudsz elmenni , maximum Disneylandbe :)
5/7 A kérdező kommentje:
kösz hogy kijavitotad arra gondoltam
2010. febr. 18. 11:08
6/7 anonim válasza:
Legoladben voltam...kaki
Disnay lad viszont kecsegtető:)Én is szeretnék elmenni:)Ölelgetni Micke-tD:
7/7 anonim válasza:
Lególand nem annyira látványos, pl gyerekkel szuper jó még egy 10 éves gyerek is rettentöen élvezi. A baj sok a kicsiknek valaó dolgo, d emi jól éreztük magunkat, mert azért volt pár dolog felnötteknek is. ès igen látványos minden. mi mindenre amire lehett felültünk és a végén egyröl le is csúsztunk mert bezárt. azt hiszem 30 € volt egy jegy, mi 200 km-re lakunk így nem kellett szállás, kora reggal mentünk és este értünk haza. egy teljese nap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!