Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen egzotikus ország van...

Milyen egzotikus ország van még ahova érdemes lenne elmenni nyaralni?

Figyelt kérdés
Pl mint Spanyolország vagy Olaszország.. a barátnőmmel már 4 éve spórolunk és valami egzotikus helyre akarunk elmenni nyaralni... Ahol zene pörgés élet van... :) Imádjuk a latin zenét :D De nem tudjuk hova.. tippeket ötletek várnánk.. És esetleg lenne valami utazásos akció ? Szoktak ilyenek lenni.. eddig mindig bele is akadunk de most hogy mennénk sehogy sem találunk semmit :S Az se baj ha oktober novemberbe van valami mert ha ott meleg van akkor még jobb elmenni a hidegről egy kicsit :)
2011. máj. 21. 00:29
 1/10 anonim válasza:

Dél-Spanyolországot tudom ajánlani, mert novemberben is klassz az idő, másrészt nem olyan vészesen drága, Dél még Maohoz viszonyítva is megfizethető

na de nem ez az igazi egzotikus hely, azt hittem valami olyanra gondolsz, h Srí Lanka vagy Seychelles szgk, igaz azért ehhez már komolyabb pénz szükséges

akciók pedig sztem egyre kevésbé vannak, mert most ebben a helyzetben eléggé oda figyelnek, h ne maradjanak üres helyek pl amiket utolsó napokban féláron tudnak csak értékesíteni, szal én erre nem adnék annyira

2011. máj. 21. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Èn is azt hittem hogy valami európán kívüli helyre gondolsz. Pl mi Jamaikán voltunk és szuper jó volt. De azért az más árkategória.

Èn nyárra délspanyolországot ajánlom, Mallorca, Minorka, Ibiza, Szardénia, egész görögország. Ha késö összel mennétek, itt azért már hüvösebb van, lehet hogy medencében lehet fürödni, de tengerben már nem tuti.

Ami elérhetö ilyenkor is az a kanári szigetek, törökország, vagy egyiptom, vagy addigra már tunézia is helyre áll.

Persze ezek nyáron is szuper jók.

Mi idén Mallorcát és dél spanyolt néztük, majd láttuk hogy törökországban iszonyat olcsók az 5 csillagos szállodák, kb 100-200 € külöbség van törökország és spanyol között.

2011. máj. 21. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Mennyi kereted van rá? Én Floridába mennék. Érdekes, egzotikus, minden.. itt van nagyon olcsó ajánlat:

[link]

Hogy tetszik? Nekem minden vágyam eljutni Floridába.:)

2011. máj. 21. 10:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát kb l milla van meg.. de ez a keret tartalmazná a rep jegyet a szállást és a költőpénzt is.. Sok kimondani így.. de ahogy néztem már egy repülőjegy és szállás legalább kettőnknek minimum a pénzünk fele. Nem nagyon vagyok tisztába a kinti árakkal de gondolom hogy ott vigyázni kell a költőpénzzel :D Mint minden nyaralásnál.. mert az újdonság varázsa elfog...köszönöm az ötleteket... már régóta készülünk és spórolunk mert rájöttünk hogy ha az ember lemegy pl a balatonra hát ott se nagyon ússza meg 10 ezrekből. úgyhogy inkább érdemesebb lenne külföld. egy felejtetetlen nyaralás :)
2011. máj. 21. 12:26
 5/10 A kérdező kommentje:
A 10:13 válaszolónak: Megnéztem a linket.. ez nagyon jóó :O hirtelen azt hittem a szállás ennyi :D De láttam h benne van jegy is minden. Ez így sztem egy nagyon elfogadható ár...
2011. máj. 21. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok mi Jamaikán mindennel együtt ketten egy millióbol voltunk 2000€. két hét 5 csillagos szállodában, all inclusiva. 2 hét alatt 3x mentünk ki a szállodából a szigetet megnézni. (nagyon pici a sziget)

A szállodában volt minden, több étterem, este szorakoztatás, koktélozás, minden ingyen volt.

Maga az út a szállással 1600€ volt fejenként + 800€-t költöttünk együtt erre a 3 napra amikor kimentünk. ezek az egynapos kirándulásokban is volt pl kaja.

egy millobol már távolabb is tudtok menni.

Kérdés mit akartok csinálni. ha fontos hogy pihenjetek is akkor lehet egy távoli országot választani mint mi és sokat feküdni a strandon, koktéolzni aztán pár napot kirándulni.

De ha mászkálosok vagytok akkor érdemesebb pl délspanyolba menni és minden másnap pl kirándulni, autót bérelni.

ne külön nézd a repjegyet + szállást mert úgy sokkal drágább. szervezett utakat nézzél. itt semmi kötötséged nincsen.

pl ha Neckermannál foglaltok egy utat abban benne van a repjegy+ szállás+ha kértek ellátás+ a traszfer a hotelbe. ezek mind fontosak, mert ezen felül már csak plussz ottani nézelödést kell megfizetni mint pl autóbérlés. de a reptéren várni fog egy idegenvezetö, ö vagy elkísér a szállóba vagy feltesz arra a buszra ami kimondottan értetek jön. ö 1-2 napon belül ott van a szállodban és ha problémád van (pl nekünk volt a szopbával) akkor segít cserélni, vagy a problémát megoldani. elmondja milyen szervezet utakat kínálnak (város nézés stb...), ezekért persze plusszban kell fizetni.

ha kell segítség nyugodtan írjál.

arra is figyelni kell, hogy pl milyen évszakba hova mentek. pl minden ami északi félteke és már a forro égövbe tartozik ott monszun szerü esök vannak nyáron májustól októberig.

2011. máj. 21. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:

A 10:13-as Floridás válaszoló vagyok. Igen, ez egy nagyon jó ár, én is pár napja bukkantam rá. Még ha hozzá számolod, hogy mondjuk béreltek kocsit, megnéztek ezt-azt még Floriban, belépők, vacsi stb, akkor is kb. 600 ezerből kijön az út.

1 milla azért nagyon sok pénz, abból a Maldív szigetekre is el tudnátok menni egy hétre (na az aztán egzotikus). Spanyolország/Olaszo. 3 út is kijönne.:)) Azok (bár gyönyörűek) nem egzotikus országok.

Szvsz 2 útra menjetek el - én azt csinálnám, hogy elmennék a fentebb említett Floridába pl., és a maradék pénzből kijönne bőven egy Spanyolo./Olaszo is (vagy egy városlátogatás mondjuk Párizsban vagy bármi). Nehéz döntés, mert ez azért tényleg sok pénz, ebből rengeteg helyre el lehet menni.

Írj, hogy tetszik az ötlet, és szívesen segítek nektek utakat keresni, szeretek ezzel foglalkozni.

2011. máj. 22. 10:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy sok kimondani hogy 1 millió de ketten vagyunk rá... és ahogy néztem még spanyolba is egy hét egy normális helyen fejenként 200 ezer legalább. és marad 300 a szórakozásra .. ami soknak tűnik de mégse az ... el is mondom miért.. :S nekem van egy betegségem ami miatt csak speciális ételek ehetek.. és ez piszok drága.. :S mert minden étel 3 szor annyi mint egy normális embernek :S még egy fagyit se ehetek az árult tölcsérekbe :S ez elég macerás és sajnos nem két ft ba kerül :S
2011. máj. 23. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem. És hogy tetszik az ötletem? Azt viszont hidd el, hogy ha rászánsz elég időt, és nem az 1. utazási iroda ajánlatára csapsz le, rengeteget meg lehet spórolni, spanyol utat is lehet már 150 ezer körül találni mindennel együtt.
2011. máj. 23. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Tetszik az ötleted... hát tény hogy nehéz döntés mert az ember ha már egyszer rászánja magát akkor szeretné ha tényleg jól sülne el minden és nem szabad elkapkodni semmit és ahogy mondod nem jó bele ugrani rögtön a legelsőbe :) ... barátnőm 1 hónap múlva jön haza mert kint tanul most és akkor jobban át tudjuk beszélni a dolgokat és az te ötletedet is.. neten annyira nem jó kommunikálni ilyen dolgokról.. mindenképp fogok neked írni még a nyáron :) és köszi a segítséget :) rendes tőled...
2011. máj. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!