Milyen egzotikus ország van még ahova érdemes lenne elmenni nyaralni?
Dél-Spanyolországot tudom ajánlani, mert novemberben is klassz az idő, másrészt nem olyan vészesen drága, Dél még Maohoz viszonyítva is megfizethető
na de nem ez az igazi egzotikus hely, azt hittem valami olyanra gondolsz, h Srí Lanka vagy Seychelles szgk, igaz azért ehhez már komolyabb pénz szükséges
akciók pedig sztem egyre kevésbé vannak, mert most ebben a helyzetben eléggé oda figyelnek, h ne maradjanak üres helyek pl amiket utolsó napokban féláron tudnak csak értékesíteni, szal én erre nem adnék annyira
Èn is azt hittem hogy valami európán kívüli helyre gondolsz. Pl mi Jamaikán voltunk és szuper jó volt. De azért az más árkategória.
Èn nyárra délspanyolországot ajánlom, Mallorca, Minorka, Ibiza, Szardénia, egész görögország. Ha késö összel mennétek, itt azért már hüvösebb van, lehet hogy medencében lehet fürödni, de tengerben már nem tuti.
Ami elérhetö ilyenkor is az a kanári szigetek, törökország, vagy egyiptom, vagy addigra már tunézia is helyre áll.
Persze ezek nyáron is szuper jók.
Mi idén Mallorcát és dél spanyolt néztük, majd láttuk hogy törökországban iszonyat olcsók az 5 csillagos szállodák, kb 100-200 € külöbség van törökország és spanyol között.
Mennyi kereted van rá? Én Floridába mennék. Érdekes, egzotikus, minden.. itt van nagyon olcsó ajánlat:
Hogy tetszik? Nekem minden vágyam eljutni Floridába.:)
Második vagyok mi Jamaikán mindennel együtt ketten egy millióbol voltunk 2000€. két hét 5 csillagos szállodában, all inclusiva. 2 hét alatt 3x mentünk ki a szállodából a szigetet megnézni. (nagyon pici a sziget)
A szállodában volt minden, több étterem, este szorakoztatás, koktélozás, minden ingyen volt.
Maga az út a szállással 1600€ volt fejenként + 800€-t költöttünk együtt erre a 3 napra amikor kimentünk. ezek az egynapos kirándulásokban is volt pl kaja.
egy millobol már távolabb is tudtok menni.
Kérdés mit akartok csinálni. ha fontos hogy pihenjetek is akkor lehet egy távoli országot választani mint mi és sokat feküdni a strandon, koktéolzni aztán pár napot kirándulni.
De ha mászkálosok vagytok akkor érdemesebb pl délspanyolba menni és minden másnap pl kirándulni, autót bérelni.
ne külön nézd a repjegyet + szállást mert úgy sokkal drágább. szervezett utakat nézzél. itt semmi kötötséged nincsen.
pl ha Neckermannál foglaltok egy utat abban benne van a repjegy+ szállás+ha kértek ellátás+ a traszfer a hotelbe. ezek mind fontosak, mert ezen felül már csak plussz ottani nézelödést kell megfizetni mint pl autóbérlés. de a reptéren várni fog egy idegenvezetö, ö vagy elkísér a szállóba vagy feltesz arra a buszra ami kimondottan értetek jön. ö 1-2 napon belül ott van a szállodban és ha problémád van (pl nekünk volt a szopbával) akkor segít cserélni, vagy a problémát megoldani. elmondja milyen szervezet utakat kínálnak (város nézés stb...), ezekért persze plusszban kell fizetni.
ha kell segítség nyugodtan írjál.
arra is figyelni kell, hogy pl milyen évszakba hova mentek. pl minden ami északi félteke és már a forro égövbe tartozik ott monszun szerü esök vannak nyáron májustól októberig.
A 10:13-as Floridás válaszoló vagyok. Igen, ez egy nagyon jó ár, én is pár napja bukkantam rá. Még ha hozzá számolod, hogy mondjuk béreltek kocsit, megnéztek ezt-azt még Floriban, belépők, vacsi stb, akkor is kb. 600 ezerből kijön az út.
1 milla azért nagyon sok pénz, abból a Maldív szigetekre is el tudnátok menni egy hétre (na az aztán egzotikus). Spanyolország/Olaszo. 3 út is kijönne.:)) Azok (bár gyönyörűek) nem egzotikus országok.
Szvsz 2 útra menjetek el - én azt csinálnám, hogy elmennék a fentebb említett Floridába pl., és a maradék pénzből kijönne bőven egy Spanyolo./Olaszo is (vagy egy városlátogatás mondjuk Párizsban vagy bármi). Nehéz döntés, mert ez azért tényleg sok pénz, ebből rengeteg helyre el lehet menni.
Írj, hogy tetszik az ötlet, és szívesen segítek nektek utakat keresni, szeretek ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!