Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány Disneyland van a világon?

Hány Disneyland van a világon?

Figyelt kérdés
És melyiket alapította Walt Disney?

#mese #Walt Disney #Disneyland.utazás
2013. júl. 22. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:

6-ról tudok.

Kalifornia, Florida, Párizs, Hongkong, Tokió. És a Sanghaj-it építik. 2016-ra lesz kész.

És a Kaliforniai volt az első. És nem Walt Disney alapította. Hanem a Walt Disney Company a tulajdonosa. /MINDNEK/

2013. júl. 22. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintetek érdemes lenne a párizsi Disneyland-be elmennem ha csak egy kicsit értek angolul, vagy maradjak inkább a kaliforniai és a floridai Disneyland-nél?

Mert ugye a párizsi Disneylandbe franciául beszélnek.

2013. júl. 22. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Van ugye DisneyWorld (Orlando)

És van Disneyland (Párizs, Anaheim, Hongkong, Tokio)

2013. júl. 22. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én voltam a párizsiban, Floridában és Anaheimben, és szerintem a párizsi a legjobb. Ráadásul a legközelebb is az van, én a helyedben oda mennék először mindenképp!

(Egyébként én sem beszélek franciául, az angollal remekül elboldogulsz kinn, és amúgy is minden teljesen egyértelmű ott.)

2013. júl. 22. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

A párizsiban jártam én is a sulimnak köszönhetően. Szerintem nagyon jó. Érdemes elmenni oda. +Közel is van.

Úgy gondolom, hogy az egész olyan, hogy egy gyerek is élvezi de egy felnőtt is. De úgy érdemes odamenni, hogy beszélsz franciául. /jó Franciaországban még ott értettem meg legjobban magam angolul de ott se nagyon/ Talán ez az egy hátránya van.

2013. júl. 22. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek a párizsi Disneyland-be érdemes elmennem?
2013. júl. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!