Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Párizsi Disneyland-be mikre...

Párizsi Disneyland-be mikre érdemes felülni?

Figyelt kérdés
Egy napra megyek Disneyland-be (mind 2 parkba) és félek , hogy kevés 1 nap mindenre. Mik azok , amiket érdemes kipróbálni?

2013. jan. 15. 18:48
 1/5 anonim válasza:
100%
Típus függő. Tehát, ha szereted a hullámvasutakat akkor azokat ajánlom, nagyon jók. De ha szeretnél elkapni valamit a Disney feelingből, meg az igazi vidámparki hangulatból akkor mondjuk a Karib-tenger kalózai féle csónakázósra, vagy a kísértet kastély. Viszont váltsál minél hamarabb valami fast ticketet (nem tom pontosan ez e a neve), az olyan h odamész, kapsz egy számot és megmondják, hogy melyik időpontban mehetsz vissza és akkor soron kívül beengednek. Én is egy napot voltam, de a Disney studiosba nem mentem, azzal együtt nem lett volna idő semmire, úgyh gondoljátok meg.
2013. jan. 15. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz?? Mindenre! :D

Én már kétszer voltam. Először szombaton. Tömve volt az egész. 40perceket vártunk a sorban egy 5 perces hullámvasútra. Szóval szívás. Még fast ticket-el is 15 perc van simán. Ebből tanulva másodszorra már hétköznap mentünk. Fél perc alatt, de max 5 mindenhova bejutottunk. Még a nagyon menő dolgokra is max 10 perc volt. Szóval, ha tudsz hétköznap menj.

Viszont nem ajánlom, hogy két helyre vegyél belépőt. Szerintem csak a park-ba menj. A studio-ban nincs annyi minden, hogy megérné elvenni az időt a park-tól.

Amit semmiesetre se hagyj ki azok a: Star wars szimulátor, Kísértet kastély, Teás csészék, Karib-tenger kalózos, Thunder mountain hullámvasút (a legeslegeslegjobb az egész parkban) Indiana Jones hullámvasút is jó.

Összességében amúgy minden jó. Egyébként télre van, amit lezárnak, pl a labirintust. A belépőjegyhez majd kapsz térképet, amiben kinézheted mik vannak. Meg persze az oldalon előre itthon is.

2013. jan. 15. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 4 napig voltunk ott és egy csomó mindenre nem tudtunk felülni.
2013. febr. 2. 11:55
 4/5 anonim válasza:
100%
Mi is 1 napig voltunk. Nekem még friss az élmény, hisz nem is olyan rég érkeztünk haza. Mi voltunk a Stúdióban is meg a Disney parkban is. Ha hullámvasutas vagy, akkor mindenképp nézz be a stúdióba!!! Ott van egy nagyon cool hullámvasút. Amit a Stúdióban még érdemes kipróbálni az az Armageddon speciális effektek. Ehhez egy jó tanács: ne állj közel a közepéhez és a szélén lévő kerek ajtókhoz!!!Ha tudod, nézd meg a felvonulásokat is. És a Disney parkban ülj fel az Indiana Jones és a vadnyugatos hullámvasútra! De ahol tudsz ott kérj fastpass-t!!! Lehet, hogy még úgy is várni kell egy kicsit, de akkor is megéri. Amíg el nem kezdődik az egyik fastpass jegyre az idő, addig nem tudsz más játékra kérni!!!
2013. aug. 23. 09:43
 5/5 anonim válasza:
48%
A kísértetkastélyt hagyd ki, minden csak nem félelmetes.
2015. jan. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!