Párizsi Disneyland-be mikre érdemes felülni?
Viccelsz?? Mindenre! :D
Én már kétszer voltam. Először szombaton. Tömve volt az egész. 40perceket vártunk a sorban egy 5 perces hullámvasútra. Szóval szívás. Még fast ticket-el is 15 perc van simán. Ebből tanulva másodszorra már hétköznap mentünk. Fél perc alatt, de max 5 mindenhova bejutottunk. Még a nagyon menő dolgokra is max 10 perc volt. Szóval, ha tudsz hétköznap menj.
Viszont nem ajánlom, hogy két helyre vegyél belépőt. Szerintem csak a park-ba menj. A studio-ban nincs annyi minden, hogy megérné elvenni az időt a park-tól.
Amit semmiesetre se hagyj ki azok a: Star wars szimulátor, Kísértet kastély, Teás csészék, Karib-tenger kalózos, Thunder mountain hullámvasút (a legeslegeslegjobb az egész parkban) Indiana Jones hullámvasút is jó.
Összességében amúgy minden jó. Egyébként télre van, amit lezárnak, pl a labirintust. A belépőjegyhez majd kapsz térképet, amiben kinézheted mik vannak. Meg persze az oldalon előre itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!