Aki Gorogorszagban volt udulni milyen honapban volt es kabe mennyi volt a homerseklet?
Kerlek, emlitsetek meg az udulohelyet is.
Koszi.
Koszi szepen. :)
Meg varok valaszokat. :)
szija.én 2009-ben vtam rodoszon.. ilyen meleget még nem tapasztaltam.július végén augusztus elején vtunk.. 1 felhő nem vt az égen.. kb.37 fok körül..gyönyörű volt az egész. a hely. a tenger is nagyon meleg volt
2008-ban pedig korfun vtunk.szintén akkor mikor rodoszon..itt annyira nem vt meleg. eső is esett 1 picit. de azért minden nap fürüdtünk.. olyan 30 fok körül lehetett..viszont itt a szél előterjesebb volt;)))
Én többször is voltam:
nyáron 40 fok volt, semmi szél, dögletes hőség (Kréta, Rodosz), szeptemberben pedig kb. 30-32 fok és kellemesen, hűsítően fújt a szél, de a víz még 26 fokos volt (Kos) és nem volt tömeg!! Én ha még egyszer mennék, szeptemberben mennék :)
Koszonom szepen a valaszokat. :)
Olvastam, hogy majusban, junius elejen, szeptemberben meg oktober elejen ajanlatos menni a magas homersekletek miatt.
En Kretara mennek, junius kozepen, de kisse tartok a nagy melegtol, mert gondolom akkor mar elegge fel lesz melegedve. Szeptemberben meg nem tudom ha lenne idom menni...
A Halkidiki felszigetet meg Kefalonia felszigetet is figyelembe vettem. Ezeken nincs eppen az a nagy meleg mint Kretaban. Viszont engem inkabb Kreta erdekelne, mert tobb szep vilagos homoku part van...mint peldaul Elafonissos, Balos, Falassorna, Vai...gyonyoruek a kepekbol itelve. De a nagy meleget nem szeretnem...akarok jarni-latni, nem a hotelben gubbasztani a forrosag miatt.
Gondolom te írtad január 1.-jén a másik kérdést, h milyen helyeken udultetek Gorogországban, de azért ha vletlen nem, akk. bemásolom a válaszom:
Szia!
Bocsi, hogy most válaszolok, mikor már 3 hónapos a kérdésed, de hát nyárig még bőven van idő :)
Én pontosan 1 éve, vagyis 2009-ben, mikor Húsvéti szünet volt, voltam Paralián 5 napot. Csak 1x bírtunk fürdeni késő délután. De nem volt túlzottan hideg a víz :) Homok színére nem nagyon emlékszem, de azt hiszem, olyan fehéres-homokszínű, de kavics is sok volt :) A görög emberek tényleg nagyon kedvesek, és az egyik üzletben, ahol ékszereket is árultak, meg csecsebecséket is, az egyik eladó tudott magyarul [szerbiai magyar-de én is az vagyok :)].
Lidl is van, az árusoknál pedig lehet alkudni az árakon elég sokat is akár :) Mi azt hiszem 10euróról lealkudtunk egy felsőt 5euróra :)
Az ékszerek pedig tényleg nagyon olcsóak. Mi egy kis étteremben kaptunk minden este ételt, nem emlékszem a nevére, de felismerném ha megint látnám :) finom kaják voltak ott.
Meg a Popajban nagyon finom a gyros, és a hotdog, viszont a hamburger pl nekem nem tetszett. A Popaj közelében pedig még Meki is van, de az tavasszal nem volt nyitva :(
Szóval összeségében nekem tetszett, idén a szomszédos faluba, Olympic Beachre megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!