Erdemes Gorogorszagban elni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a mediterran eletstilus,megtudnam szokni:)
koszi a valaszokat
2009. jan. 31. 12:59
1/3 anonim válasza:
Én akkor sem élnék ott, ha fizetnének érte. Kétszer voltam ott (és soha többet!) nem turistaként és az a véleményem, hogy lusták és van bennük rosszindulat nem is kevés. Egyébként mások is osztják ezt a véleményemet. Ha a mediterrán életstílus tetszik, akkor inkább az olaszokat választanám, azoknál a kisvárosokban olyan az élet mint egy jólsikerült mozifilm.
2/3 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak, a görögök nagyon szeretik a túristákat, mérhetetlenül kedvesek velük 1-2 hétig, de ha már le akarsz telepedni...
3/3 anonim válasza:
En eddig ketszer voltam gorogorszagban es nagyon tetszett.En is komolyan fontolora vettem hogy kikoltozzek oda.En nem tudom hogy ti miert vagytok olyan negativ velemennyel roluk.Szerintem nagyon kedvesek es segitokeszek en szivesen laknek ott sot mar vissza is mennek oda mert jobban erzem ott magam mint a sajat orszagomban mert meg kedvesebbek ott az emberek mint itt.Es ertekelnek is tisztelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!