Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Londoni First Call milyen...

A Londoni First Call milyen időközönként fizet és mikor küldi ki az elsőt?

Figyelt kérdés
hétfőn kezdek náluk, jó lenne tudni, mikorra lesz belőle pénz, mert apadok erősen
2014. júl. 20. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
ledolgozott hetet követő pénteken.
2014. júl. 20. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ha lehet, keress rendes, céges melót, a First Call az egyik legrosszabb, az elején adja az órákat, majd fokozatosan elvesz belőlük. a First Call-hoz gyenge angolosok mennek, ebből gondolom, hogy nem megy neked annyira a nyelv, így sok kitartást kívánok, nem lesz könnyű.
2014. júl. 20. 18:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kell, mert kifogyok a pénzből és még nem találtam meg a "rendes" munkámat. Lehet, hogy csak 1 vagy 2 hétig leszek ott. Szóval nem gáz, az elején kellenek az órák... Az angolom perfect, ezért vettek fel annak ellenére, hogy hiányoztak még papírok :D Ha minden igaz, 28-án kezdek hotel éttermében...szóval csak addig kell, hogy csurranjon valami...
2014. júl. 20. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:
azért mentem oda egyébként, mert mindenki azt mondta, hogy ott azonnal kapok valamit... nekem meg ugye minél hamarabb kellett
2014. júl. 20. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
így érthető, kezdésnek jó, csak ne ragadj le, főleg akkor ne, ha jó az angolod.
2014. júl. 20. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
persze, én is így gondoltam....csak tapasztalat nélkül hiába a jó angol...itt hibáztam én is, hogy azt hittem, egyből menni fog valami pincérmeló, csak sehova nem vettek fel a tapasztalat hiánya miatt (mondjuk most úgy néz ki, mégis kellek oda, ahol először próbálkoztam, de azért megvárom a hivatalos ajánlatot, nem iszok előre a medve bőrére)...szóval elment az idő és a pénz is, eredmény meg nem volt, így jött a first call
2014. júl. 21. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!