A Londoni First Call milyen időközönként fizet és mikor küldi ki az elsőt?
Figyelt kérdés
hétfőn kezdek náluk, jó lenne tudni, mikorra lesz belőle pénz, mert apadok erősen2014. júl. 20. 17:44
1/6 anonim válasza:
ledolgozott hetet követő pénteken.
2/6 anonim válasza:
ha lehet, keress rendes, céges melót, a First Call az egyik legrosszabb, az elején adja az órákat, majd fokozatosan elvesz belőlük. a First Call-hoz gyenge angolosok mennek, ebből gondolom, hogy nem megy neked annyira a nyelv, így sok kitartást kívánok, nem lesz könnyű.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kell, mert kifogyok a pénzből és még nem találtam meg a "rendes" munkámat. Lehet, hogy csak 1 vagy 2 hétig leszek ott. Szóval nem gáz, az elején kellenek az órák... Az angolom perfect, ezért vettek fel annak ellenére, hogy hiányoztak még papírok :D Ha minden igaz, 28-án kezdek hotel éttermében...szóval csak addig kell, hogy csurranjon valami...
2014. júl. 20. 18:22
4/6 A kérdező kommentje:
azért mentem oda egyébként, mert mindenki azt mondta, hogy ott azonnal kapok valamit... nekem meg ugye minél hamarabb kellett
2014. júl. 20. 18:24
5/6 anonim válasza:
így érthető, kezdésnek jó, csak ne ragadj le, főleg akkor ne, ha jó az angolod.
6/6 A kérdező kommentje:
persze, én is így gondoltam....csak tapasztalat nélkül hiába a jó angol...itt hibáztam én is, hogy azt hittem, egyből menni fog valami pincérmeló, csak sehova nem vettek fel a tapasztalat hiánya miatt (mondjuk most úgy néz ki, mégis kellek oda, ahol először próbálkoztam, de azért megvárom a hivatalos ajánlatot, nem iszok előre a medve bőrére)...szóval elment az idő és a pénz is, eredmény meg nem volt, így jött a first call
2014. júl. 21. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!