Egy 6 és 9 éves gyerekekkel meg lehet tenni 500 km-t autóval? Milyen időközönként kell megállni?
mi megtettünk (ja én a nagytesó vagyok)
a húgom most ennyi idős és az hogy mikor álltok meg és hányszor abba bele kell venni hogy a gyerek nyugodt-e vagy nem és hogy hányós-e vagy sem
azt javaslom indulástól uticélig nézzétek meg hány nagyobb profi felszereltségű benzinkút van pihenővel és ha mondjuk 3-4 óránként van egy akkor már nrm kell többször megállni (csak akkor ha hirtelen pl pisilni kell stb)
ha minden megállóhelyen pihentek fél órát akkor elég mondjuk 3-4 óránként megállni
ugyan ennyi idős a húgom és mi is 500 km-re fekvő helyre mentünk és mi is csak 3-4 óránként volt hogy 5 álltunk meg jobb benzinkutakon ahol esetleg van étterem egy játszótér mert nagyon sok ilyen van
15/l
remélem tudtam segíteni- JÓ UTAT
JA MOST NÉZEM AHOL MI VOLTUNK AZ 800 KM-RE VAN ÚGYHOGY TÉNYLEG ELÉG HA NAGY BENZINKUTAKON ÁLLTOK MEG
ahol most voltun idén már harmadszorra mentünk és mi már kitapaztaltuk hol érdemes megállni
ti is nézzetek utána
első válaszadó
Első: Nem hányósak, birják az utat.
Főúton fogunk menni, gondolom ott is vannak benzinkutak és pihenőhelyek.
igen autópályán és főutak melett vannak a legjobb megállóhelyek
kb 3-4-5 óránként elég ha megálltok
ha a gyerek elalszik akkor pedig addig mentek amíg ti bírjátok
ha nem tudtok előre rákeresni (valószínű nem) a legjobb benzinkutakra akkor egy megállóhely lehet akár egy burger king vagy egy mcdonalds is ahova bementek wc-re nem kell feltétlenül enni de ott tudtok magatoknak venni egy kávét pl
egy megállóhelyről már kívülről látszik hogy milyen lesz belül
az csak jó ha nem hányósak
tudom gyakran irom hogy 3-4-5 óránként de ha nem hányosak vagy nem kell olyan sokszor pisilniük elég 4-5 óránkén megállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!