A két gyerekünknek tengerpartra miket csomagoljak, ami esetleg plusz dolognak számít (busszal megyünk)?
4 éves és 2 éves
köszönöm
naptej, tengeri papucs, napvédő sapi... kell még vmi?
esetleg gyógyszerek?
ruha, kaja stb.?
Gyógyszer mindenképpen. Fájdalom csillapító, lázcsillapító, orr spré, gyomorrontásnál bélflóra vissza állító, leégésre gél, szunyogcsípésre gél, sebkötözö.
Ruha fehér poló ha vízparton játszanak, nem tudod az árnyékba kötni öket, így a poló elfér rajtuk ha csak homokoznak, vagy olyan kimondott vizi poló (nekünk olyan volt).
Hát nem irigyellek titeket ezzel az úttal, 2 gyerekülés is még.
ja szélsátor mert ha nem lesz árnyék az mindenképpen kell.
Hmm, bátrak vagytok. Én 3 és 8 éveseket vittem busszal Ausztriába, de ott és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Vigyetek az útra egy rahedli játékot, lapozgatót, mesekönyvet, bármit, ami lefoglalja őket, mert nem tudom, hogy tudnak nyugton maradni. És enni-innivalót, azzal is elvannak egy darabig. Az enyémeket később kizárólag kocsival voltunk hajlandóak vinni, mert ott meg tudok állni, ha már kibírhatatlanok. És csak a Balatonig voltam hajlandó vezetni, két óránál tovább nem tarthat az út. Ha külföldre megyünk, maradnak itthon anyámékkal.
Még egy: a négyévesnek kellhet bili az útra, mert ritkán állnak meg ezek a buszok. És a busz vécéje előtt meg tudod pisiltetni, ha nagy a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!