Horvát tengerpartra kijutás! Ezzel kapcsolatos tippek?
Hogy müködik a dolog? mire kell figyelni? hogy induljak el? Hasznos dolgok,tippek? Érdekelne mmég minden ezzel apcsolatos tapasztalat is!
Köszi
Mi utazási irodával szoktunk kimenni, úgy hogy a szállást ők intézik, mi itthon kifizetünk mindent, de az odajutást egyénileg kell megoldani.
Rovinjba, vagy régebben Zadarba szoktunk menni (ide már nem szervez ez az iroda) kempingbe, telepített lakókocsiba. Mindig nagyon jó volt :)
Utazni kocsival szoktunk; eltévedni nem nagyon lehet, mert minden kivan táblázva. Autópálya díjakat a kapuknál kell fizetni.
(elözönek):hol éltem? Nem lehet mindenki olyan szerencsés és gazdag,hogy már kiskorában a szülei kicipelik mindenhova,de a saját hazáját nem ismeri!
Én sajnos 30 évessen még nem láttam a tengert! a balcsit is 20 évessen láttam elösször! Ha nem tudsz normális vállszt adni,akkor légyszi ne fikázz kedves ujjgazdag!
A TÖBBI VÁLLASZOLONAK NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETEKET,HOZZÁSZOLLÁST!!!!
horvatorszag.lap.hu/
www.horvatorszagi-nyaralas.hu/
www.HorvatorszagiNyaralas.net
Autópályán kell menni, minél délebbre (fizetős a pálya, de megéri). Olcsó szállást lehet előre is keresni, foglalni, de ott helyben is van mindig.
A bolti árak kb. annyi mint itthon. Kunát már itthon érdemes venni, de a bankkártyákat is elfogadják.
Tiszta a tenger, higiénia rendben, vizet is lehet inni.
Csak bátran, minden jót!
Szia
Nekem az a tapaszatalatom hogy az igazan nagy mediterran elmeny Trogirtol kezdodik kb ott mar rengeteg a palmafa,fugefa (mi rengeteg fuget szoktunk enni a fakrol)de ha igazan szepet akarsz akkor egeszen dubrovnyikig erdemes lemenni. Eloszor utazasi irodaval mentunk aztan rajottem hogy olcsobb, ha neten keresek szallast, aztan rajottem hogy meg olcsobb ha csak kimegyek siman es amugy is ott allnak az utszelen az apartman tulajok a kis robogoikkal tablakkal a kezukben es veszettul lehet alkudni.Szoval ha autoval mesz akkor szerintem keress ott szallast mert meg tudsz gyozodni rola, hogy tetszik-e ott a part vagy beljebbmesz 30km-ert lehet hogy ott meg jobb.. ha nem autoval mesz akkor szerintem keress egy apartmant a neten, hogy ne kelljen kovalyogni.Nekem Isztria egyaltalan nem tetszett (foleg miutan lattam mi van beljebb)
Jo utazast.
Megvalami:
Hogy mire kell figyelni: Talan arra hogy minel messzebb legyel a magyar turistaktol, ha nyugodtan akarsz nyaralni.
A cuccunkat mindig kinthagyjuk a parton fenykepezogep, kocsikulcs, telefon, abszolutt nem kell felni hogy pofancsapjak---Kiveve Isztria ott tul sok a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!