Hogy tudok kijutni Horvátországba a tengerpartra?
"van más város ami a tengerpart mellett van?"
egy csomó város van a tengerpart mellett!
Szállás miért nem kell? Hol akartok aludni a 4 nap alatt?
Mehettek busszal vagy vonattal. Volánbusznak vannak tengerparti járatai, a máv pedig megy splitbe.
szállást itt nézz: [link]
"Hogy tudok kijutni
3 napra szeretnénk ki menni vagy 4
Szállás nem szükséges!"
Vagyis soha sem jártál még H.országban,
de kimennétek 3-4 napra és úgy,
hogy "szállás nem szükséges"
Bocs, de hol fogtok pl.
aludni? mosdani? sza*rni? ....stb...
Már csak kíváncsiságból??
Van egy 2 személyes sátrunk. Aludni tudunk abban. Fürdés: nem elég nagy a tenger? De azért nem fogom szappanozni magam a tengerben ez nyilván való! Amúgy meg megoldjuk valahogy. illem helység meg csak van valahol a tengerpartnál, ha nem is nyilvános de az éttermekben azért csak van. :)
Amúgy meg eléggé drágák a szállások, de ha valaki tud valami campinget olcsón akkor szóljon. Nem tudom igazán milyen árak vannak de a 20ezer Ft kicsit sok nekünk 4 napra vagy egy hétre szállásként.
Ha neked 20ezer Ft sok 4 napi szállásra a tengerparton,
akkor el se induljál !!!
Mi vagy te valami hajléktalan??
Csöveseket a határon meg ellenőrzik,
hogy egyáltalán mennyi költőpénz van náluk!!!
" 20ezer Ft kicsit sok nekünk 4 napra vagy egy hétre szállásként"
Hát milyen szállást kerestek??
Ahol még nektek fizetnek majd???
Sok primitív emberre ne hallgass.
Többször jártam Horvátországban olyan szállásokon megfordultam, ahol 10-15 Euro/éj volt az ár. Félreértések elkerülése miatt közölném, hogy mindennel felszerelt apartmanban laktam. Ja és nem vagyok csöves!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!