Kezdőoldal » Utazás » Európa » Külföldi magyarok. Haza...

Külföldi magyarok. Haza akartok majd költözni valamikor Magyarországra?

Figyelt kérdés

Külföldi magyarok.Haza akartok majd költözni valamikor Magyarországra?

Melyik külföldi országban éltek?

Van honvágyatok? Mennyi időt akartok külföldön tölteni?

2014. júl. 18. 08:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%

4 eve Belgium,elotte 4 evig Hollandia :)

Nem szeretnek haza menni,itt van a csaladom is , persze a szuleim hianyoznak,de van repulo es skype is :)

2014. okt. 5. 15:33
 22/30 anonim válasza:
85%
Hat éve èlek Franciaországban és igen én haza fogok menni! Honvágyam is van, amiota idejöttünk.
2014. okt. 20. 17:26
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Nem, soha! Svajcban elek. Mint turista, ugy neha-neha

szivesen megyek Magyarorszagra, de visszaköltözni nem! Nagy visszaeses lenne.

2014. dec. 3. 20:53
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Finnország, 4,5 éve

nem zárom ki, hogy egyszer hazaköltözök(ünk), de egyelőre itt jobb.

2014. dec. 3. 23:34
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Isten orizz! Soha. 28 eve elek Ausztraliaban sokkal inkabb vagyok itthon mint valaha is Magyarorszagon voltam. a fo kulonbseg hogy itt a hivatalok es mindenki mas nem ELLENED hanem erted es melletted dolgozik. es az emberek vidamak nem gyulolik egymast. nincs honvagyam , es haza se jarunk, egyszer voltam otthon 28 ev alatt.
2015. aug. 24. 15:05
 26/30 anonim válasza:
Közel 10 éves ez a kérdés. A mi történt azóta a válaszadókkal, illetve a kérdezővel? Haza költözött valaki? És ha igen megbánta-e?
jan. 14. 18:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
23-as vagyok. 40 evvel ezelött költöztem Svajcba. Soha nem gondoltam a visszaköltözesre. En itt erzem jol magam, az emberek korrektek, intelligensek es normalisak, ez egy sokkal de sokkal magasabb, kulturaltabb szinvonal, ami itt van, mint Magyarorszag.
jan. 15. 17:28
 28/30 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Nem, nem költöztem vissza. Továbbra is Hollandiában élek, boldog vagyok, ahogy 10 éve, most is azt mondom, életem végéig itt akarok maradni
jan. 15. 17:37
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
25 os vagyok. most mar elmult 36 eve hogy Ausztraliaban elek, azota sem jartam Mo on es nem is szandekozom meg latogatoba se menni oda. Ja es nem, soha nem fogok visszakoltozni, honvagyam nincs es nem is volt soha.
márc. 14. 01:38
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
soha az életben, üdvi Dublinból
jún. 28. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!