Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi vonzza Magyarországra a...

Mi vonzza Magyarországra a külföldi turistát?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy szerintetek melyek azok a természeti értékek, különleges szolgáltatások, amelyek miatt egy külföldi turista Magyarországot választja, más országokkal szemben úticélul.
2010. jan. 3. 16:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Katasztrófa turizmus :((
2010. jan. 3. 16:26
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
például miénk a legszebb főváros egész Európában
2010. jan. 3. 16:39
 3/18 anonim válasza:
79%
A Balatonon kívül nem sok dolgot tudok felhozni... borok? :D
2010. jan. 3. 16:45
 4/18 anonim válasza:
66%
A természetes mélységből feltörő gépzsír-szökőkút budapesten, a puruttya.hu szerkesztőségében. Szép látvány, sokan meg is fürödnek benne, hogy kikerüljenek a pózoljra. Mivel ma már nem minden ilyet raknak ki, ezért részeggel, szarral, és minden egyébbel pózolnak a gépzsírkútban.
2010. jan. 3. 16:45
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon olcsó a nyugatibb országokhoz képest - a keltibbek meg már túl kevéssé biztonságosak.
2010. jan. 3. 16:47
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
ma 16:39-es: ma ne mond már - ha nem a belvárosban mászkálsz, hanem a kiesöbb részeken, akkor olyan lepusztult házakat láthatsz, hogy kész szégyen. Nem tudom, ebben mi a legszebb. A legtöbb európai föváros (és a nem fövárosok is) sokkal tisztábbak, gondozottabbak, Pesttel nem lehet igazán dicsekedni.
2010. jan. 3. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
16:50, akárhova mész, mindenhol van gettó. És hidd el, a legtöbb turista csak a belvárost nézi meg, a nevezetességeket. Mint ahogy az átlag magyar ember is Párizsban csak az Eiffel toronyig megy el, nem a banlieue-kbe, Prágában is a Károly-híd a menő, nem a külvárosi szovjet lakótelepek, Rómában a Colosseum, nem a bevándolrók viskói. Mindenhol vannak ronda helyek, de nem sok helyen van annyi szép, mint Pesten
2010. jan. 3. 17:28
 8/18 anonim válasza:
28%
semmi?
2010. jan. 3. 17:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A sok badarság mellett akkor én válaszolok a kérdésedre.

Külföldön élek és szinte egész európát bejártam mint turista, és éltem is több országban. urópán kívül is már elég sok országot láttam. Idegenvezetöként végeztem valaha így egyéb tapasztalatom is van turisztikában.

A külföldi túristáknak több céljuk van. Az hogy olcsobbak vagyunk nagyon már nem igaz. A cigin kívül szinte semmi nem olcsobb Magyarországon. Egy jobb szálloda pont annyiba kerül mint nyugatabra.

Viszont Budapest lenyügözöen szép. Maga a Dunai látkép egyedülálló Eutrópában és akárki akit ismerek és Budapesten járt mind azt mondja hogy lenyügözte a látvány. Aztán nagyon híres a gasztronómia, az ízletes zsíros ételeink, az igen finom boraink. Nem utolsó sorban a szép nök (kurv@k) ezt azért írom, mert ha egy férfi sex turista európa szinte legigényesebb legszebb örömlányait találja, ha bemegy egy éjszakai klubba szinte minden lány csinos, szép. Az ár egy igényes klubban nem sokkal olcsobb mint nyugatabra.

Aztán a Balaton vidéke is gyönyörü, ide vagy vissza járó túristák vannak a 80-90-es évekböl vagy azok akik egy nap alatt körbe mennek a gyönyörü tó körül.

Szóval rengeteg olyan dolog van Magyarországon amit egy külföldi túrista látni akar.

A párom német és anyukája 3 nagybáttya járt a közvetlen családból már Magyarországon, aztán minden egyes partin van valaki aki járt már magyarországon és még rosszat nem hallottam. tisztában vannak vele hogy nem csak jó oldala van az országnak, de aki már járt bármely nagyváros külvárosaiban az tudja hogy nyomor az összes nagyvárosban elöfordul. Mindenhol vannak kéregetök, és hajléktalanok.

2010. jan. 3. 18:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Mindenki azzal a pocsolyával jön. Nem csak Balaton meg Bp. van Mo.-on. A románok Hajdúszoboszlón 1300Ft-ért akarnak lenni. Tehát olcsóak vagyunk nagyon de ez a sok paraszt hibája, hogy engedi levinni az árakat. Amúgy meg romániában is magasabbak a szállás árai csak itt teszik veszik magukat.
2010. jan. 3. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!