Mi vonzza Magyarországra a külföldi turistát?
A sok badarság mellett akkor én válaszolok a kérdésedre.
Külföldön élek és szinte egész európát bejártam mint turista, és éltem is több országban. urópán kívül is már elég sok országot láttam. Idegenvezetöként végeztem valaha így egyéb tapasztalatom is van turisztikában.
A külföldi túristáknak több céljuk van. Az hogy olcsobbak vagyunk nagyon már nem igaz. A cigin kívül szinte semmi nem olcsobb Magyarországon. Egy jobb szálloda pont annyiba kerül mint nyugatabra.
Viszont Budapest lenyügözöen szép. Maga a Dunai látkép egyedülálló Eutrópában és akárki akit ismerek és Budapesten járt mind azt mondja hogy lenyügözte a látvány. Aztán nagyon híres a gasztronómia, az ízletes zsíros ételeink, az igen finom boraink. Nem utolsó sorban a szép nök (kurv@k) ezt azért írom, mert ha egy férfi sex turista európa szinte legigényesebb legszebb örömlányait találja, ha bemegy egy éjszakai klubba szinte minden lány csinos, szép. Az ár egy igényes klubban nem sokkal olcsobb mint nyugatabra.
Aztán a Balaton vidéke is gyönyörü, ide vagy vissza járó túristák vannak a 80-90-es évekböl vagy azok akik egy nap alatt körbe mennek a gyönyörü tó körül.
Szóval rengeteg olyan dolog van Magyarországon amit egy külföldi túrista látni akar.
A párom német és anyukája 3 nagybáttya járt a közvetlen családból már Magyarországon, aztán minden egyes partin van valaki aki járt már magyarországon és még rosszat nem hallottam. tisztában vannak vele hogy nem csak jó oldala van az országnak, de aki már járt bármely nagyváros külvárosaiban az tudja hogy nyomor az összes nagyvárosban elöfordul. Mindenhol vannak kéregetök, és hajléktalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!