Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi vonzza Magyarországra a...

Mi vonzza Magyarországra a külföldi turistát?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy szerintetek melyek azok a természeti értékek, különleges szolgáltatások, amelyek miatt egy külföldi turista Magyarországot választja, más országokkal szemben úticélul.
2010. jan. 3. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2010. jan. 3. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Magyar borok

strandok balaton

Magyar lányok :)

2010. jan. 3. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves idegenvezető, azért kissé elvetetted a sulykot. A magyar gasztronómia a mélyponton van, nem tartják semmire a külföldiek -max. akik a gyorséttermekből szabadultak-. Nem csoda, hogy egyetlen kiemelkedő, Michelin-csilaggal díjazott éttermünk sincs. A sz..háink tényleg messzeföldön híresek, ez igaz, már a XIX. század végétől a szexturizmus Mekkája Budapest.
2010. jan. 3. 21:24
 14/18 A kérdező kommentje:

Hmm... hát nagyon érdekes dolgokat írtatok. Eléggé negatívnak látjuk kis hazánkat. Persze van is rá okunk, hiszen csak csúszunk lefelé a lejtőn, így akaratlanul is magunkban hordozzuk a negatív életfelfogást, ami az évek során csak egyre erősödik. Pedig, ha jól belegondolunk, azért mégiscsak vannak értékeink. Egyedülállóan sok termál- és ivóvízforrással rendelkezünk, rengeteg német turista jár ide emiatt. A főváros és a Balaton mellett a falusi turizmus, vadászat miatt is sokan jönnek, és azért a magyar konyha sem elhanyagolható. Persze ez is viszonyítás kérdése, mihez képest.

Én várnék még további válaszokat, nagyon érdekes, hogy mit gondolunk a hazánkról, és hogy mit gondolunk, hogyan látják a külföldiek... Hogy beszélnénk rá egy külföldit, hogy Magyarországra jöjjön nyaralni?

Köszi!

2010. jan. 4. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Világörökség helyszínek, ugye van egy csomó belőle és nem csak Budapesten
2010. jan. 7. 20:22
 16/18 A kérdező kommentje:

Kíváncsiságból elkezdtem külföldi fórumokat nézegetni, és nagyon meglepődtem, ugyanis 90%-ban agyba-főbe dicsérik az országot, a látnivalókat, a kikapcsolódási lehetőségeket és a magyarok vendégszeretetét. Persze, vannak nálunk nagyobb, fejlettebb, szebb országok is, de miért pont mi vagyunk azok, akik ennyire lebecsülik lehetőségeinket?

Még mindig nagyon szívesen várnék további válaszokat a főkérdésre :-)

2010. jan. 8. 10:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én Írországból válaszolok a kérdésre,jelenleg itt dolgozom és engem is foglalkoztat ez a kérdés és amikor olyan emberrel találkozom aki már járt Magyarországon azt mindig megkérdezem hogy mi a véleménye Rólunk,a Hazámról.

Írek nem igazán utaznak Magyarországra,most náluk Bulgária a sláger(olcsó,van tengerpart,meleg nyár,télen lehet síelni,ennyi elég is nekik).No de visszatérve Magyarország,Budapest mint főváros lenyűgöző,olcsónak nem mondanám,a szolgáltatások még mindig olcsóbbak mint nyugaton,de a termékek egy árban vannak,még mindig sok külföldi megy fogat csináltatni vagy szépészeti műtétre M.o-ra mert jók a szakemberek,és aránylag "olcsó",legalábbis a külföldi turistáknak megéri.

Ahhoz képest hogy milyen kis ország vagyunk elég sok Világörökség által védett helyünk van, ez vonzza a turistákat.

A gasztronómiánkra nem mondanám hogy világhírű,de Európában sok jót hallottam a magyar konyháról,ha túltekintünk a nagy-körút mekijein,börgerein,láthatjuk, hogy rengeteg igényes étterem van Bp-en és vidéken is csak fel kell fedezni,akinek igénye van rá az felfedezi.

A fiatalok körében meg a SZIGET és más fesztiválok is elég népszerűek,ezek rengeteg bulizni vágyó külföldi fiatalt vonzanak.

2010. jan. 16. 03:37
 18/18 anonim válasza:
Balaton,Budapest
2010. jan. 19. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!