Szisztöp kérdése:
Jesolo/olasz/ vagy paralia/görögország/ hangulatosabb tengerparti hely? Jesolo előnye ugye hogy közelebb van.
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 09:02
11/22 anonim válasza:
Milyen okos mindenki... Az a víz ott két éve igenis mocskos volt. És szemetes, amit a bunkó turisták dobáltak a vízbe. Ott járnak a hajók közel a parthoz, ömlik belőlük az olaj, aminek a szagát is lehetett érezni a vízben. Sok homokos, sekély parton jártam már különféle országokban, egyáltalán nem azzal van a gond, h felkavarodik a homok. Nem állítom, h mindig ilyen Jesolonál a tenger, mivel akkor egyszer voltam ott, elég is volt.
12/22 yakumo18 válasza:
Paralia egyértelműen !!!! :DD
13/22 anonim válasza:
mindkettő helyen voltam már, de Jesolo a favorit augusztusban megyünk sokadszorra.
14 évesen voltam először és azonnal beleszerettem azóta a célom, hogy egyetem után ott dolgozhassak.Szuper hangulata van a helynek. Kedvesek az emberek, nyüzsgő az éjszakai élet, tiszta a tenger és a hotel ahová járunk híres a töménytelen mennyiségű finom kajájáról :)
IMÁDOM
18L
14/22 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek sztem jövőre jesolóba megyünk.
2014. júl. 21. 17:23
15/22 anonim válasza:
Szia! Jesoloba voltam,nagyon szép a tengerpart,igaz üres volt mert nagy vihar volt :-) egy hét múlva paraliára megyek majd megírom a véleményemet!
16/22 A kérdező kommentje:
Oke majd várom melyik tetszett jobban, köszi a véleményeket!
2014. aug. 3. 07:08
17/22 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok! Hááát szerintem Jesolo jobb hely! Nagyon széles és tiszta a partja,paraliáé keskeny és sok a szemét. Annyira nem jött be paralia. De mivel Jesolo-ba csak pár órát voltam,így lehet nem teljes nekem a kép róla,ja meg üres is volt a vihar miatt,de én akkor is rá szavazok! Drágább de közelebb van.Na döntöttél?
18/22 anonim válasza:
Hát Jesoloban egy valamirevaló disco-t sem találtam, pedig a sétálóutcán laktunk és minden nap több kilométert sétáltunk, hogy találjunk. Mentségére, szeptember volt, de hogy lehet, hogy ez pl Lloret de Marban nem lehet kifogás, mert akkor is nyüzsög az éjszaka. Nekem Jesolo unalmas volt és csalódás.
19/22 anonim válasza:
Talán mert a dizsiket nem a sétálóutcán kell keresni :D
Il Muretto: https://www.youtube.com/watch?v=PySUV8KCZz8
Vanilla Club: [link]
Splash club: [link]
20/22 anonim válasza:
Tény, hogy én nagyon disco-orientált vagyok, de mért kéne kilométerekre elmenni a sétálóutcától, ha egy jó buliba vágysz. Hát nem a nyüzsgés közepébe kéne tenni a szórakozóhelyeket? Lloret de Marban kilépek a sétálóutcára és rögtön 15 szórakozóhely közül válogathatok. De hogy ne legyek OFF, Paralián 2002-ben voltam és még ott is volt disco a sétáló utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!