Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyári munkát szeretnék vállaln...

Nyári munkát szeretnék vállalni Londonban. Merre keressem?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nyáron Londonban szeretnék dolgozni. Vannak erre weboldalak? Angol tudásom felsőfok. (Nem a papír számít tudom, de a tudásom is ennyi :D és már voltam Londonban háromszor.) Itt érdemes közvetítőirodával, vagy kimenni és ott keresni munkát? Remélem tudtok segíteni :)

17F

2010. jan. 6. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is kell hozzá egy rakat pénz :biztosítás, szállás amit előre kell általában fizetni, sim kártya, bankszámla, és még ezer nyavalya. Semmiképp ne menj csak úgy a vakvilágba próbáld úgy hogy az alapvető segítséged meglegyen.
2010. jan. 6. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:

gumtree.co.uk

londonimagyarok.hu

iranylondon.hu

mcdonalds.co.uk

google.co.uk(angol google)

Sok sikert!

2010. jan. 8. 00:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem jobbn jársz ha továbbtanulsz főiskolán/egyetemen, és kimész Erasmus-ösztöndíjjal 1-2 tanulmányi félévet,aztán azalatt keresel munkát kinn. Közvetítők átverhetnek,de a suliban segítenek az ügyintézésben,itthon és külföldön is.
2010. jan. 9. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Találtam 1 cikket is

[link]

2010. jan. 9. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
kösziköszi mindegyikőtöknek.
2010. jan. 9. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
az utolsónak külön köszi :)
2010. jan. 9. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!