Ismertek olyan utazási irodát, vagy honlapot vagy bármit ahol csak visszafele is tudok buszjegyet venni Bulgáriából?
én is néztem, nemtom te mit néztél, de annál a járatnál amit én néztem, teljesen ugyanaz az ár. Mellesleg, már megvettem külön, szerinted, mennyiben segít az nekem, ha kioktatsz, hogy olcsóbb LETT VOLNA? Max csak rosszul érzem magam -.- de kösz. és itt hagyjuk abba.
Többiek, kérlek segítsetek megoldást találni!
Másképp csak szófiai átszállással tudsz jönni.
Burgasztól Szófiáig vonat vagy busz, onnan az Eurolines-nek van napi Szófia-Budapest járata. Gyanítom, hogy főszezonban a Burgasz-Szófia vonat/busz járatok is sűrűn közlekednek.
"Figyelj...nem vagyok hülye"
Ha nem vagy h ü l y e:
1. Akkor miért nem élvezed a gondtalan a nyaralásodat a strandon?
2. Miért indultál úgy el külföldre, hogy a leghaloványabb fogalmad sincsen, hogy hogyan is jössz majd vissza onnan?!
3. Miért a gyíkon töltöd a drága szabadidődet és hisztizel segítségért, a tenger üde habjai helyett??
4. Miért esélyes, hogy a végére már annyiba fog kerülni az "olcsó" nyaralásod, mint amennyiért egy igen nívós helyre is mehettél volna??
5. Miért mi dolgozzunk és keresgéljünk neked órák hosszat, mert te spórolni akartál néhány Ft-ot??
1. Mivel még nem is nyaralok -.-
2. Augusztus végén megyünk, nem indultam el ugy, hogy nem tudunk visszajönni , ennyire tényleg ne nézzél már hülyének -.-
3. ELSŐ KETTŐ PONT
4.NEM fog, végső esetben eljön értünk kocsival az apám, max neki fizetünk.
5.Ki kért meg rá mondjad már el ?!! Ki kötelez rá TÉGED hogy segíts. Tudtommal ez egy segítségkérő oldal, ha nem akarsz segíteni, akkor nem segítesz. pont.
Ergo. Nem jött be, egyik szánalmas lejárató pontod sem-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!