Ismertek olyan utazási irodát, vagy honlapot vagy bármit ahol csak visszafele is tudok buszjegyet venni Bulgáriából?
Az a helyzet, hogy az odaútra a repjegyet megvettük, visszajegyet meg vártuk, hogy lejjebb menjen az ára, de egyre csak felfele megy...:S már 50.000 forint, (30.000 ért vettük az odajegyet meg a szállást egy hétre...)
Tehát visszafele busszal jövünk, ha ez így megy tovább, de nem találok olyan oldalt, ahol erre lehetőség lenne.
Töröld a sütiket a böngésződből, akkor lesz olcsóbban is jegy. A szerverük látja, hogy folyton látogatod az oldalt, és ezért kínálja egyre drágábban.
Nem vicc, ilyen aljas módon húznak le.
Erről én is hallottam, amit az előző mond.
De ha ez mégsem válna be, akkor az Eurolines-nek van közvetlen járata a bolgár tengerpartról.
Én is olvastam, de csak nem egy ember embertől függ ez... Meg valszeg azt is látják, hogy ha már megvettük az odautat, vmikor vissza is akarunk jönni .Egyébként hogy kell sütiket törölni?
De ha ez nem jön be légyszi segitsetek a busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!