Ismertek olyan utazási irodát, vagy honlapot vagy bármit ahol csak visszafele is tudok buszjegyet venni Bulgáriából?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 01:08
11/34 anonim válasza:
A böngésződben. De mondom, hogy hülyeség.
12/34 A kérdező kommentje:
Köszi, néztem az eurolinest, de nem indul busz hétfőn sehonnan :( Néztem Sunny beach-t, nessebart,várnát és burgaszt..egyedül szófiából indul hétfőn, de az ugye az ország másik felén van :/
2014. jún. 30. 10:41
13/34 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség , de egy próbát megér.
2014. jún. 30. 10:41
14/34 anonim válasza:
Hát akkor esetleg szófiai átszállással tudnál menni. Vagy esetleg vonat. Burgaszból van közvetlen MÁV-járat, igaz az sem hétfőn indul vissza, hanem szombaton és szerdán.
15/34 anonim válasza:
Amúgy meg a retour jegy mindig olcsobb, mint ket kulon vásárolt jegy
16/34 A kérdező kommentje:
Nem olcsóbb Wizzairnál, mivel ha retúrt veszel akkor is olyan mintha két külön jegyet vennél, még az árat is külön mutatja...nézd csak meg.
Éppen ez az, nem tudunk ottmaradni szerdáig sem. Hétfőn kell hazajönnünk.
2014. jún. 30. 11:03
17/34 anonim válasza:
Hogyne lehetne. Csak picit gondolkodj: ahol Kiválasztod az indulás dátumát, ott mellette az "egyirányú ut" helyett a visszaút dazptumat kell megadni.... A jegyek arat pedig mindig mutatni fogja kulon....
18/34 anonim válasza:
Amúgy pl Juli 7 ido pontnál 13500/fo
19/34 A kérdező kommentje:
Figyelj...nem vagyok hülye, tudom, hogyan kell retúr jegyet venni... De ha megnézed, egyszer retúrba egyszer külön, meglátod, hogy ugyanaz az ár...
De most ez teljesen lényegtelen, nem segít a problémámon, ha ezen vitázunk. Úgyhogy légyszi...
2014. jún. 30. 11:09
20/34 anonim válasza:
Nem ugyanaz, de nem baj. Majd megoldod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!