Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egyesült Királyság -ban...

Egyesült Királyság -ban próbálnék szerencsét! 600 Font elég lenne tőkének?

Figyelt kérdés

Winchester és Crawley városokról mi a véleményetek?

Raktárosként a két város közül melyikben lenne érdemes próbálkoznom? Targoncás jogosítványom és gyakorlatom is van természetesen.

Továbbá villanyszerelő végzettséggel is rendelkezem, de gondolom ezzel nagyobb városban lenne érdemes próbálkoznom?

2014. jún. 22. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szállásod, ha van egyből munkád akkor elég a 600 font. HA nincs semmi akkor kevés ez a pénz. Villanyszerelőként csak úgy tudsz dolgozni ha elvégzel kint egy különbözeti vizsgát (ami 500-700 font körül van)
2014. jún. 22. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha fix munkára jössz, és szállásod is lesz már, akkor esetleg elég, minden más esetben minimum 1500-2000 font. Én 2500 fonttal érkeztem, ennyit éreztem biztonságosnak.
2014. jún. 22. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:

1500? Elmagyarázod minek ennyi kezdő tőke? Egy hónap alatt 5-600fontból megvan egy szűkös egyszemélyes szoba +kajával és bérlettel.

Értelemszerű ha 1.5hónapig nem találnék munkát akkor nincs kint keresnivalóm.,,

2014. jún. 22. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:

"Elmagyarázod minek ennyi kezdő tőke? "

Szállásra kell pénz, egy kis szobára is ELŐRE ki kell fizetni minimum 1 heti lakbért, és 2 heti kauciót!

Akkor enni,inni kell.

Közlekedni kell, buszjegy, stb.

Illetve manapság már nem találsz 1 hét alatt állást, egy alap munkáért is nagy a harc. Soha nem lehet tudni, mire kellhet a pénz. Nem jó kijönni kicentizett költségvetéssel, mert abból csak baj lesz.(sok olyan ember volt, akinek elfogyott a pénze és koldulásból szerzett buszjegyre valót!)

2014. jún. 22. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
"Winchester és Crawley" Jesszus, egyből eszembe jutott a Supernatural sorozat :D
2014. jún. 22. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van akkor találsz 70 font/ hét szobát.

Rögtön fizetni kell 1 heti bért 70 font + 2-3 heti deposit. 140-210 font.

Mondjuk 2 heti deposittal számoljunk. Akkor kapásból kifizetsz 210 fontot. venned kell 10 fontért SIM kártyát.

A busz bérlet árát nem tudom (én gyalog járok dolgozni) de 1 zonára a buszjegy 1.60. Mindenesetre a közlekedés elég drága. Ha a legocskább , legolcsóbb kaját is veszed, és naponta 3 x étkezel akkor is napi 5 fonttal számolj. Ez heti 35 font. Mindjárt el is költöttél kb 300 fontot. De még nem vettél mosóport, öblítőt, piperedolgokat, pár tárgyat, fűszereket..600 font csak akkor elég ha 1-2 napon belül kapsz melót. Ugyanis hiába marad az első hónapban 200 fontod, az első béredet csak 2 hét után vagy 1 hónap után kapod meg.

2014. jún. 22. 22:06
 7/10 A kérdező kommentje:

Én igy szamoltam:

Szoba egy honapra 350 a kaukcio 100, busz 50, kaja 80.

Bejelenteshez, szamla nyitashoz kernek e el penzt?

igen sajnos most igy vissza szamolva a 600 tenyleg keves..

2014. jún. 22. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
JA, És minden héten fizetni kell a heti szoba bérleti díjat.
2014. jún. 22. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Kajára, depositra, közlekedésre számolj többet. Bankszámlanyitáshoz, N.I number megszerzéséhez nem kell pénz, ingyen van.
2014. jún. 22. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
A 600 nagyon karcsú, szoba 350 minimum, egy hónap előre, egy hónap kaució. Városaid közül egyértelműen Winchester, onnan Southampton, Basingstoke, Reading, Farnborough, és Portsmouth is bejárható vonattal, e helyeken mind akad ilyen meló szerintem rendszeresen (bár raktárosként drága lesz a vonat, de ha később veszel autót ami olcsó, és van kivel bejárni, akkor sima lehet). Crawley-ban mi van, putri, falucskák, meg Londonisztán fentebb, csak akkor jó ha a Gatwick-en dolgozol.
2014. júl. 3. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!