Donteskeptelenseg. Melyik legyen?
Mit is mondhatnek?
orulok is megnem is..
Ket lehetoseg, egy valasztas..
Egyesult Kiralysag vagy Sopron/Becs kornyeke?
jaigen.. Apukam dont, majd ahogy alakul de kivancsi vagyok a velemenyetekre, hogy szerintetek melyik hely lenne alkalmasabb ill. jobb.
Oszinten az Egyesult Kiralysag jobban vonz, de mostanaban sok rosszat hallottam rola..
Sopron/Becs kornyeket mindig diszkret es jo dolgok ovezik korul...
de megsem tudom pontosan, hogy mi legyen.
Nem en dontom el persze, de szeretnek egy kepet kapni arrol, hogy majd hova menjek tovabb iskolaba, hogy hol elhetnenk egysegesebben, es jobban.
Koszonom elore a valaszokat.
14/L :)
Bécsben nem igazán tudsz angolul tanulni.
Én egyébként Bécset választanám, könnyebb hazajönni onnan. Az időjárás is jobb, mint az Egyesült királyságban.
Ha kifejezetten angolul akarsz tanulni, akkor UK.
Nem szamit, hogy milyen messze leszek innen, csak menjek es vilagot lassak..
En kifejezetten szeretem az esos napokat, mellekelten hozzatennem, hogy napallergiam van.
Becs jo hely, es tenyleg kozel van es szuper minden de nem tudom.. engem annyira nem erdekel..
marmint.. Anglia jobban tetszik, de majd lesz ami lesz.
Becsben a nemet nyelvre koncentralok, de termeszetesen forditok majd idot az angol nyelvre is. De ha Becs lenne akkor sem azt jelentene, hogy oda mennenk ki hanem Sopronban, mert ott van egy lakasunk, csak apukam ott dolgozna, Becsben..
koszi amugy a valaszt :D
"de mostanaban sok rosszat hallottam rola."
Például?
En elobb becsbe mennek, hogy nemetul megtanuljak, majd utana, ha elvegeztem a sulit mennek Angliaba.
Hogy miert?
En anno Londonba jottem elobb, megtanultam angolul es vhol ez lett a vesztem. En Froba mentem utana, de mar nem tanultam meg franciaul, mert az angolt siman tudtam hasznalni es ez kenyelmesse es lustava is tett.
Ha ma ujra kezdhetnem, elobb mindenfele mas nyelven tanulnek meg es az angolt hagynam utoljara.
Plusz, szerintem Becs jobb hely egy tininrk, mint Nagy Britannia. Ne erts felre, szuper hely GB es imadom, de en a sajat gyerekemnek nem szeretnem itt felnevelni mint, ahogy azt sem, hogy itt tiniskedjen. Ide jojjon felnott fejjel, mert ugy jobb.
Szerintem
38N
15:36-nak:
Peldaul az, hogy az angoloknak eleguk van a bevandorlokbol ami ertheto..
A bunozes egyre nagyobb..
Rossz helyzet, etc.
15:38-nak:
Koszonom. Talan igazad van..
Talan nem..
Ez majd csak kesobb fog kiderulni.. Apumnak majd Becs-et fogom javasolni.. Marmint munkaugyileg. A lakasunk Sopronban van.
Tehat a lakhatas biztositva, ahogyan a munka is es az iskola meg el lesz intezve. :)
Koszi :*
Franciaorszagon belul hol elsz? :D
Goaus.
Köszönöm a válaszodat!
Angliába megyünk ki.
Nem a válaszod miatt, hanem azért mert már van munka.
Nagyon izgulok.
College/ba megyek, és félek, mert magamra leszek utalva.
Te merre felé élsz Anglián belül? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!