Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vonattal, vagy busszal olcsóbb...

Vonattal, vagy busszal olcsóbb eljutni Omisba?

Figyelt kérdés
Buszos utazásnál melyik járatot érdemes igénybe venni, pozitív tapasztalatok alapján?
2014. jún. 11. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
miért mész ilyen messze ha ez a párezer forintos különbség is ennyire hazavág?
2014. jún. 11. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem sok különbség van az árban valóban. A vonat kényelmesebb, de drágább, viszont csak Splitig tudsz menni Budapestről, ott át kell szállnod egy helyi távolsági buszra. Ha jól tudom az Eurolines-nak van olyan járata Budapestről, ami megáll Omis-ban, viszont a buszozás ilyen hosszú útra maga a halál. Mérlegelj, hogy neked melyik éri meg jobban...
2014. jún. 11. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom Omist, szerintem undorító az egész város, part. De te tudod..
2014. jún. 12. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A busz olcsóbb valamivel, de jóval kényelmetlenebb. Ha neked megér kb. 1500 forint spórolást hogy úgy ülj egész végig mint cövek, akkor a busz a jó választás. Minden más esetben a vonat a jobb (a hírével ellentétben). Arról nem is beszélve, hogy azon van hálókocsi is (további párezer forintért), amiben kulturáltan lehet aludni is.
2014. jún. 12. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:

omis nem csúnya, van homokos rész is, horvátországhoz képest egész jó, mi bajod vele?

[link]

2014. jún. 12. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak annyi a bajom vele, hogy mi tavaly utolsó nap ott terveztük a strandolást, kimentünk a partra, és arra jöttünk rá, hogy egy óriás hamutálba csöppentünk. Csak ennyi. Csikkek mindenhol. Beleállítva a homokba. Ráadásul szemét is volt a parton. Ez volt délben kb. Nem tudom, hogy az emberek nem látták, vagy ennyire igénytelenek, de mi nem maradtunk ott. Estefelé pedig tömegnyomor az utcákon, árus árus hátán, alig lehet férni, nézelődni. Nyilván megvan az a réteg, aki ezt élvezi, de mi nem tartozunk közéjük:D
2014. jún. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!