Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan lehet eljutni Malágából...

Hogyan lehet eljutni Malágából Gibraltárra busszal vagy vonattal?

Figyelt kérdés
Többször rákerestem, de nem találtam menetrendet. Többen az autóbérlést ajánlották, de az nagyon drága. Linkelhetnétek busz- vagy vonattársaságok weboldalát menetrenddel. Köszönöm
2014. máj. 13. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. máj. 13. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Malagából Algec.irasba egy átszállás vonattal (Bobadilla). Algec.irasból gyalog sincs messze Gibraltár (kb. 5 km), de vannak buszok is La Línea buszállomásik. Onnan tényleg csak pár perc séta.

www.renfe.com

[link]

2014. máj. 13. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Felszállsz a reptéren a Malagába menő helyi buszra. Ez megáll az autóbusz pályaudvarnál is, ahonnan indulnak a buszok a régió minden irányába.

[link]

2014. máj. 13. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben a kérdés még aktuális megtaláltam a megoldást!

[link]

Online meg is tudod venni a jegyet. La Linea-ban kell leszállnod, Gibraltári határnál áll meg a busz. A menetidő 3 óra, naponta 5 járat közlekedik és két főre a retour jegy 66 euro.

2014. máj. 28. 12:33
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt az oldalat aztán én is megtaláltam. Torremolinos-ban volt a szállásunk (Malagától 7 km-re nyugatra), onnan is indultak járatok La Linea-ba. Az interneten azonban nem találtam meg, hogy Torremolinos-ban pontosan honnan indul/ áll meg a busz. Elmentünk a fő busz állomásra ahol viszont semmilyen menetrend nem volt.

Végülis eljutottunk Gibraltárra, egy túrákat szervező céggel. Busszal kb 2 óra alatt 36,9€-ért. Az viszont negatívum volt, hogy kevés időnk volt. Lehet más "csomagra" kellett volna befizetnünk.

2014. máj. 29. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az lett volna a jó, hogyha Torremloinosból átmentetek volna Malagába a központi buszpályaudvarra. Ahogy láttam ha napjában nem jár Torremlonos - Malaga szakaszon 50 busz akkor egy se. Út is körülbelül 15-20 perc. Azért Malaga mégiscsak nagyobb forgalommal rendelkezik mint Torremolinos.
2014. máj. 30. 14:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltunk Malagán is. De ott sem volt egy rendes buszmegálló épület. Állt ott 4 busz és annyi volt az egész "főbuszmegálló". Ezen kívül volt ott pár menetrend a környező nagyvárosokba, de Gibraltárra vagy La Líneára nem láttunk.
2014. máj. 31. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én csak google maps-en néztem, de ott a képeken volt tisztességes megálló. A vasút mellett.
2014. jún. 2. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!