Barcelonába, hogy a legolcsóbb kienni? Busszal? Vonattal vagy repülővel? és honnan megy busz vagy vonat?
Busz:
eurolines.hu
Vonat:
Bahn.de
Ha vonattal mész, mindenképpen érdemes Interrailt venned, mert az alap jegy kb. 1000 euróra jönne ki. Az Interrail meg legrosszabb esetben is 281 euró 5 napra, egész Európára. [link]
Kedvencünket - a kérdést feszegető írást - itt találod.
Szerintem minden kérdésedre választ ad.
Mikor válik Magyarországon a repülés végre alapvetővé ?
Eszembe se jutna mással menni, mint repülő. Drágább ? Nem feltétlen ! Gyorsabb ? Naná. Szóval ha picit drágább is szerintem megéri inkább többet kiadni érte, de legalább nem kell megrohadni a buszon...
Barcelonába szerintem a legolcsóbb a repülő. Ryanair és a Wizz is megy oda, kombinálni is lehet őket (egyik oda-másik vissza), ha úgy olcsóbb. Busszal ismerősöm ment, rémálom volt, drágábban.
Vonat kb. 3x olyan drága.
Azért mielőtt megvennéd a repülőjegyedet, kérdezd meg, hogy az adott időpontra mikor olcsó.
MErt nem mindegy mikor mész, és hogyan fogsz a szervezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!