Hogyan lehet legegyszerűbben eljutni Budapestről Bambergbe? és kb mennyibe kerül?
Mondjuk én Dortmundig elmennék Wizzairrel, ez kb 6.000 Ft, onnan tovább meg vonatoznék 40 euróért
Dortmundig? Földrajz 1-es!
Vonattal a legegyszerűbb, de nem biztos, hogy a legolcsóbb!
Vonattal: Bp-Bécs átszállás - Bécs-Nürnberg átszállás Nürnbeg-Bamberg.
A német keresőprogram St. Pölteni átszállást javasol, de egyszerűbb Bécsben átszállni.
Kb. 200 Euró a jegy.
City Star ICE-vel, Ausztrián át.
Van olcsóbb megoldás is, csak ahhoz apróbb részletek is kellenek. Odautazás időpontja, visszautazás időpontja, utazó személyek száma és életkora (gyerek(15 év alatt)/felnőtt(26 év felett), fiatal(26 év alatt).
Nem tudom mi a baj a dortmundi repülő és vonat kombinációmmal, főleg hogy olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb is, mint vonatozni.
Azt a földtrajz egyest kioktatást meg nem is tudom értelmezni ebben az esetben...
Az a bajom az iménti érveléseddel - amellett, hogy tiszteletben tartom a drága vasúti jegyről elmondottakat - hogy az ember értelmes lény, és igyekszik az olcsóbbat választani.
Tehát ha számít neki a pénz, akkor addig keresgél, amíg talál olcsó vonatot, buszt vagy helikoptert, nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy van repülős lehetőség is nem is egy. Én egyet leírtam, és megadtam egy irányt, ami mentén mondjuk 40 euró/út árban vonatozhat. De ha igaz amit írsz, akár 29-ből is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!