Milánó Malpensáról hogyan jutok el legegyszerűbben a belvárosba?
Én legutóbb a Malpensa Shuttle busszal mentem, 20 percenként jár, 16 Euró az oda-vissza jegy, a neten is meg tudod venni előre.
A bicikli témához nem tudok hozzászólni, én metróztam és semmi gondom nem volt, a napijegy sem drága.
köszönöm :)))
[link] - és a 3napos kártyáról vélemény?
illetve olyan dolog amit útikönyvben nem olvashatok, tipp?
"Taxival...annál egyszerűbb nincs."
Meg drágább sem.
" és a 3napos kártyáról vélemény"
A Milano kártyával kapcsolatban nincs tapasztalatom, de más városban vettem ilyet. Szerintem nem igazán éri meg, csak rohanássá teszi az egészet, mert minél több mindent szeretnél megnézni a listáról, hogy maximálisan kihasználd a kedvezményt, olyanokat is, ami egyénként nem érdekel.
#5-ös
A drágaság nem volt kitétel...
Ha sürgősen kórházba kell kerülnöd akkor visszautasítod a mentőhelikoptert is mert drága...? ááá, inkább bebuszozol, mert az olcsó..?
shuttle busz a legjobb, de van malpensa express nevű vonat is, ami az egyébként gyönyörű és gigantikus "milano centrale" főpályaudvarra megy, amit kötelező megnézni
olvasd el ezt
amit még ajánlok az a dóm mellett a via s. pietro all'orto utcában a santa lucia étterem, nem csak az étel tökéletes de ha megnézed a falon a képeket látni fogod, hogy nem egy átlagos hely hanem maga a történelem :)
7-es, te is hülyébb vagy a sokévi átlagnál!
Hogy jön ide a mentőhelikopter? Ilyen ostoba hasonlatot rég nem olvastam már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!