Szegedről hogy tudnék a legegyszerűbben Bécsbe jutni, és vissza?
Felvonatozol Pestre, ott leszállsz Zuglónál, átmész a 7-es busszal a Keletihez és onnan megy vonat Bécsbe.
Az ár az több mindentől is függ, de olyan 6-7 rugóval számolj, de érdemes utánanézni, mert pl.: ha időben foglalsz olcsóbb a Budapest-Bécs út.
"de olyan 6-7 rugóval számolj"
? Mármint csak a Budapest-Bécs útra gondolsz? Mert az tudtommal (vonattal) 25 eurótól indul, ami már 7500Ft és akkor még a Szeged-Budapest utat nem számoltuk.
Szerintem a legolcsóbb ha találsz Szegeden olyan szerveződést akik busszal mennek ki mostanában adventi vásárra. Sokfelől szoktak ilyet szervezni, Budapestről is rengeteg ilyen busz megy egy-egy napra a bécsi adventi vásárt megnézni, de vidékről is több helyről hallottam már. Én látok rá esélyt, hogy ilyen Szegeden is van. Akár utazási iroda is szervezhet, vagy Szegedi egyetemek környékén is érdemes lehet nézelődni, pl. fali plakátokon hátha.
Szegedről egyénileg nem lesz túl olcsó máshogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!