Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában melyik a legolcsobb...

Angliában melyik a legolcsobb város lakhatásra?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni tanulni de london nagyon drága vannak olcsobb kis városok vagy falu ahol olcsobban tudnék szállni? Elore is koszi:) es ha valaki tud irjon privatot:)

2014. jún. 8. 13:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

17-es: köszönöm :)

az operátor gondolom, a call centeres és társai :)

szívesen elmennék egy boltba vagy egy vendéglátó helyre is, csak nagyon kétbalkezes vagyok :( pl. könyvtárba háttérmunkásnak vagy adatrögzítőnek talán jobb lennék (tudok vakon gépelni) :)

2014. jún. 9. 19:23
 22/24 anonim ***** válasza:
mondjuk, egyértelmű érdemem, hogy keményen és becsületesen dolgozom...
2014. jún. 9. 19:25
 23/24 anonim ***** válasza:

17 es vagyok.

Én is mint operator dolgozom. Ami itt azt jelenti, hogy egy elektronikai cégnél forrasztok kábeleket..

Vagy a Samsung telefoncégnél operatori munkák vannak: javítás, forrasztás, meos munkák..

2014. jún. 9. 20:15
 24/24 anonim ***** válasza:

17-es: köszönöm :)

régen én is így ismertem ezt a szót, de aztán pl. raktárosokra is hallottam, végül mostanában legtöbbször a telefonos operátorokra, akik lehetnek pl. ügyfélszolgálatosok vagy call centeresek, akik eladnak telefonon az embereknek dolgokat. én pl. dolgoztam így másodállásban, közvéleménykutató cégnél.

2014. jún. 9. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!