Szerintetek melyik a legolcsóbb és legdrágább város ezek közül:New York, Los Angeles, Chicago?
Nem, LA nem a legdrágább.
New York a legdrágább, Chicago a legolcsóbb (sokkal olcsóbb mint NY)..
LA igazából nem középen van hanem inkább NY-hoz közel..
Megnéztem az apartments.com-on és Los Angelesben már 800 dollártól vannak 1 szobás lakások bár valamelyik kicsit gyanús.Úgy értem láttam olyat, hogy rács van az ablakokon.
Az rosszat jelent?:)
1400 dollár?:O
Az jó sok....Akkor gondolom Manhattenben lehet.
Sőt még 500-600 ért is van...:O
Az már biztos nagyon rossz környék lehet.
Szia Kedves Utolsó!
Nagyon nem vagy tisztában a new york-i árakkal. A lakás Queensben van, 1400 dollár/hó és benne van a melegviz. Ja. Valóban egyszobás. Itt studiónak mondják. Ugyanekkora Manhattanban 2600-3300 / hó.
Fizetni kell: fűtés (600-800 dollár/2 hó)
gáz, villany (200 / hó), internet - kábeltv (180 dollár/hó), mobiltelefon (89 dollár/hó), benzin (2-300 dollár /hó), kaja (napi 20-50 dollár), hétvégi bevásárlás (100-120 dollár), havi nagybevásárlás( 3-500 dollár), kocsibiztositás (80 / hó). Ha mindezt összeadod, akkor még több is jön ki, mint 4400. És akkor még nem vettem új ruhát, nem voltam sehol szórakozni és nem kalkuláltam bele váratlan extra kiadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!