Szerintetek melyik a legolcsóbb és legdrágább város ezek közül:New York, Los Angeles, Chicago?
Kedves előző: Nem tudom miről beszélsz, de kb havi 1000 dollárt költesz vásárlásra, de a kaját még külön számolod??? Nem tudom neked mikre van szükséged...
És kábeltv-internet is van olcsóbban... És a mobil sem ennyire kemény. És nem fűtesz minden hónapban, te jó ég, miket írtál ide??
Ha vki így költekezik, nem csoda, hogy nem marad semmi pénze... El kéne gondolkozni hol, mit veszel, és nem minden szarra kidobni a pénzt..
Már régen túl vagyok azon, hogy magyaroknak magyarázom azt, hogy milyen amerikában az élet. Valaki úgyis beleköt és úgyis jobban tudja. Ilyenek a magyarok. Élj a kis zárt világodban még amerikában is magyarul. Főzzél otthon töltött káposztát, töltsd a hurkát a nappaliban és járj kinai ruhákban.
Úgyhogy nem vitatkozom és nem próbállak meggyőzni. Legyen igazad és ettől legyél most boldog.
Előzőnek:
te is belátod, hogy szórod a pénzt. hiába próbálod ilyen dumákkal elfedni.
És ne New Yorkkal példálózzál, mert Amerika (igen a kontinensre nézve is) legdrágább városa.
Vannak még jó helyek: Atlanta, Phoenix.. kisvárosok is, ahol töredékébe kerül az élet..
És máshol nem néznek ki ha Wal-Martban veszel kaját, és nem a legújabb Vuiton táskával tipegsz, egy rakat ékszerrel magadon.. Van Kohl's, Sears, Tj Maxx, JC Penney, ahol nem gagyi rongyokat dobálnak, és jó áron.
De neked biztos a 5th Avenuera kell járnod..
Én lesz.... New Yorkot: koszos, drága, zsúfolt.. Nem szeretek bulizni, nem szeretnék tiny apartmentbe lakni, mikor a negyedéért házat kapok bárhol máshol.. Minőségi, kényelmes cuccokba járok, de nem villogós, nagyzolósban. Nem akarok a zsúfolt metrón nyomorogni, az ország legnagyobb közlekedési dugóiban vezetni..
Nem szeretnék állandó bűnözés közepette járkálni az utcákon.
Számomra semmi értelme nem lenne, New Yorkban lakni, még Kansasben is jobban érezném magam, ahol töredékébe kerül az élet.. Egy kisváros megteszi, de ott is van metropolisz, suburbbel együtt.
Úgyhogy köszi, hogy New York számodra egyenlő az USA-val, én megfogadtam egy ideje magamnak, hogy New Yorkot elkerülöm nagyívben ha egyszer kijutnék.. Még nem történt meg, de van időm..
Máskor legyél szíves tájékozódni, mielőtt itt leosztasz mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!