Mit vigyek Angliába? Mik a legszükségesebb dolgok?
kint éltem angliában 1,5 évig (most költöztem haza) és sose kapcsolták ki a vodafonos telefonom. Egyszerű feltöltő kártyás voltam, és mindíg tudtam hívni!!
konektor átalakítót kint is tudsz venni pár fontért (poundland, argos, sainsburys , tesco )
nekem sose volt esernyőm se esőkabátom. ameddig kint voltam és esett az eső azt ki lehetett bírni egy kapucniban is. március-majusban már jó az idő kint is, nem tudom lesznek e kötelező programok és mennyi lesz a szabadidő , de ha sok szabadidőd lesz akkor londonban tudsz is vásárolni, ajánlom az oxford streeti boltokat, h&m primark zara. a márkás boltok is sokkal olcsóbbak mint itthon, én itthon 1db zara ruhát nem engedhettem meg magamnak, de kint már igen. a primark is nagyon jó bolt, és olcsó is. ha szerencséd van 1-2-3 fontért vehetsz nagyon jó dolgokat. ott vettem 1 fontért egy bőr magas sarkú cipőt, ami leárazás előtt 20 lett volna.
ha bármilyen kérdésed van írj privit és válaszolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!