Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit vigyek Angliába? Mik a...

Mit vigyek Angliába? Mik a legszükségesebb dolgok?

Figyelt kérdés
Az osztállyal 10 napra megyünk Angliába kirándulni és azt írták,vigyünk zsebpénzt.Mennyit érdemes vinni? Nem szeretnék sokat,mert maga ez az utazás 100 000Ft. És Amennyit magammal viszek" az mennyi magyar/angol pénzben? És a fogkefe,alapvető ruhák meg ilyeneken kívül mik fontosabbak,amiket vinnem kéne? Március május környékén megyünk.
2010. jan. 1. 22:50
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen,Londonba megyünk,de csak páran,és emeletes busszal.Pedig szívesen mennék repülővel,de ennyivel is meg kellene elégednem.:D Köszönöm a válaszokat!:D
2010. jan. 2. 14:08
 22/23 anonim ***** válasza:

kint éltem angliában 1,5 évig (most költöztem haza) és sose kapcsolták ki a vodafonos telefonom. Egyszerű feltöltő kártyás voltam, és mindíg tudtam hívni!!

konektor átalakítót kint is tudsz venni pár fontért (poundland, argos, sainsburys , tesco )

nekem sose volt esernyőm se esőkabátom. ameddig kint voltam és esett az eső azt ki lehetett bírni egy kapucniban is. március-majusban már jó az idő kint is, nem tudom lesznek e kötelező programok és mennyi lesz a szabadidő , de ha sok szabadidőd lesz akkor londonban tudsz is vásárolni, ajánlom az oxford streeti boltokat, h&m primark zara. a márkás boltok is sokkal olcsóbbak mint itthon, én itthon 1db zara ruhát nem engedhettem meg magamnak, de kint már igen. a primark is nagyon jó bolt, és olcsó is. ha szerencséd van 1-2-3 fontért vehetsz nagyon jó dolgokat. ott vettem 1 fontért egy bőr magas sarkú cipőt, ami leárazás előtt 20 lett volna.

ha bármilyen kérdésed van írj privit és válaszolok!!

2010. jan. 2. 14:35
 23/23 A kérdező kommentje:
OK köszii!:)
2010. jan. 2. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!