Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit vigyek Angliába? Mik a...

Mit vigyek Angliába? Mik a legszükségesebb dolgok?

Figyelt kérdés
Az osztállyal 10 napra megyünk Angliába kirándulni és azt írták,vigyünk zsebpénzt.Mennyit érdemes vinni? Nem szeretnék sokat,mert maga ez az utazás 100 000Ft. És Amennyit magammal viszek" az mennyi magyar/angol pénzben? És a fogkefe,alapvető ruhák meg ilyeneken kívül mik fontosabbak,amiket vinnem kéne? Március május környékén megyünk.
2010. jan. 1. 22:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló kifelejtette, hogy 10000 ft-ért lehet 3 szintes házat kapni, valamint, hogy 50-es iq alatt kikapcsolják az ember agyát, úgy hogy többet vissza sem lehet kapcsolni. Gondolom ő is így járt...
2010. jan. 2. 00:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia. én nemrég én nyáron voltam kint angliában 1,5 hónapra. Esernyőt vigyél magaddal a biztosnság kedvéért, bár amíg én kint voltam kb 3x esett az eső, szóval nem olyan vészes. Gondolom Londonba mentek ha sulival utaztok. Fényképezőgép mindenképpen legyen nálad. Költőpénznek szerintem 20-30e forint elég. És ha repcsivel mentek mindenképpen vigyél fel a gépre rágót vagy valamit amit rághatsz, mert a légnyomás miatt eléggé fájhat a fül, ha rágózol kicsit jobb ;) jó utat majd! :)
2010. jan. 2. 00:48
 13/23 anonim válasza:
40%

23:37-nek.Érdekes hogy az összes vodafonos ismerősömnek aki kiment angliába,kikapcsolták a telefonját...A független telefon az tényleg működik!De a vodás,pannonos,vagy mittudomén mi vagy akkor azt kikapcsolják.

23:37 nem kell ám rögtön lehordani valakit csak azért mert te h..lye vagy .

2010. jan. 2. 10:00
 14/23 anonim válasza:
43%
23:53-nak.Hát öcsém te sem vagy normális.1000ft-ért,olyan telefont tudsz venni,ami tud fényképezni meg ilyenek.De nem ez a lényeg hanem hogy tudjál hazatelefonálni.Én meg nem Iphone-ra gondoltam.Amúgy ha még nem voltál kint akkor ne okoskodjál már jólvan!Ha voltál kint akkor jobban utánanézhettél volna az áraknak...
2010. jan. 2. 10:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Vodafonos vagyok. Évekig jártam ki Angliába. SOSEM kapcsolták ki. Egyszer, igaz, csak egyszer elvittem a barátaimat is, akik között főleg T-Mobilosok voltak, de volt egy Pannonos is. Érdekes, semmi nem történt...

És nem is tudják úgy kikapcsolni, hogy te ne tudd bekapcsolni magát a készüléket! Egy szolgáltató hatalma a SIM-kártyáig terjed ki, a telefonhoz, mint elektronikai eszközhöz nem nyúl! De a SIM sincs letiltva.

2010. jan. 2. 10:20
 16/23 anonim válasza:
0%
Valakinek a kártyája olyan,hogy ha kimegy más országba,akkor a szolgáltató leblokkolja.
2010. jan. 2. 10:31
 17/23 anonim ***** válasza:
92%
Az agyadat blokkolják le, azt.
2010. jan. 2. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

hát ez hülye :D:D:D:D

értsd már meg hogy NEM kapcsolják ki a telefont :D:D:D azért nagy az isten állatkertje, nem? :D

2010. jan. 2. 11:59
 19/23 anonim ***** válasza:
és kicsi a kerítés ;) :D
2010. jan. 2. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol lehet kapni átalakítót, de Angliában nem olyan a konnektor, mint itt. Ott 3 lyuk van rajta.
2010. jan. 2. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!