Angliába szeretnék kiutazni. Valaki?
20 éves nő vagyok és szeptember elején tervezek egy utazást Londonba! Munka miatt megyek ki, azonban nem szeretnék egyedül utazni! Egyenlőre nemismerek kint senkit, tegnap vettem fel a kapcsolatot egy személlyel, aki állítólag majd tud szállást adni, nem drágáért! De mielőtt biztos lennék előbb megismerem jobban.
Azonban a kérdésem az lenne, hogy valaki aki így van mint én nem-e lenne kedve velem kijönni? Csak hogy ne egyedül keljen ismeretlenül mennem. Vagy ha valakinek lenne olyan ismerőse, és ha rákérdezne meg köszönném!
Tudom, hogy ide kellene ezt a kérdést írnom, de nem tudok olyan oldalt ahol esetleg ilyesmit lehetne hirdetni.
Rendes, normális, barátkozó lány vagyok és ugyan ilyen embert szeretnék ha lenne aki kijönne!
Várom a válaszokat, akár külön üzenetben is. Köszönöm!
"tegnap vettem fel a kapcsolatot egy személlyel, aki állítólag majd tud szállást adni, nem drágáért!"
Na, aki így indul neki, át lesz verve.
Én augusztusban megyek ki Londonba egy hónapra, ragaszkodsz a szeptemberhez? Egy barátommal megyek ki, mi is munka miatt :)
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!