Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehet Izraelen keresztül...

Lehet Izraelen keresztül Egyiptomba utazni?

Figyelt kérdés
A wizzair olcsó jegyeit kihasználva, Tel-Avivon át Kairóba, majd egy héttel később vissza. Nem tudom, lehetséges -e...
2014. máj. 1. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne? Pl Gran Canariara is sokkal olcsobb egy londoni atszallassal menni mint kozvetlenul.
2014. máj. 1. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Tel Avivból Kairóba nemhogy a Wizzair, de semmiféle légitársaság nem repül. Aki Tel Avivból Kairóba akar repülni, az vagy Istambul-on, vagy Amman-on keresztül teszi.
2014. máj. 1. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Természetesen Tel-Avivból közúton (busz) gondoltam.
2014. máj. 1. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze, lemész Eilat-ba, ott van nyitva határátkelő Taba városába. Vízumot szerezz előre, mert ha jól tudom, akkor azzal a vízummal, amit a tabai határon adnak, csak a Sínai-félszigetre mehetsz, tehát pl. Kairóba már nem jó.
2014. máj. 1. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Aztán mész vagy 500 km.-t sivatagi körülmények között úgy, hogy azt sem tudod van-e rendszeres buszjárat az egész távra, ha lerobbantok estefelé, akkor másnap vagy harmadnap jön-e valaki értetek - vagy nem jön.

A kérdésedre a válasz: nem lehetséges.

2014. máj. 1. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 busz van Tabából Kairóba, nincs benne semmi ördöngösség. Nyilván nem kell egy tüchtig német busztársaság színvonalára számítani, de azért nem vészes.
2014. máj. 1. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Vannak meg? Lehet azokkal feher embernek mennie mostansag? Mintha 2012-ben kitiltottak volna a jonepet a Taba-Kairo buszokrol, fogalmam sincs most mi van.
2014. máj. 1. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

WARNING: as of September 2012, foreigners are BANNED from taking the bus from Taba to Cairo (they must make the much longer and more expensive trip to Sharm first, then Cairo, for about 85-105EGP).

2014. máj. 1. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Én régen voltam, de ismerősöm 2013 januárjában ment, igaz Kairóból Tabába, nem mondta, hogy bármi gondja lett volna.
2014. máj. 1. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy ez olcsóbb legyen, mint egy Budapest-Kairó, még ha át is kell szállni valahol.
2014. máj. 1. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!