London-Párizs-Németország-Budapest bringával? Szerintetek mennyi idő letekerni? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
#kerékpár #utazás London Párizs Németország Budapest Európa európán keresztül
2014. febr. 6. 18:00
1/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyit tekeregsz. Google térkép, útvonaltervező, máris kiderül, hogy 3-4 km is lehet. Na és mennyit kívánsz naponta? Csak haladsz, vagy nézelődöl is? Egy hónapnál rövidebbre nem érdemes, de ha akarod lehet akár hat hónap is. Unatkozni nem fogsz, csak győzzed pénzzel.
3/6 A kérdező kommentje:
mi 3-4 ezer?
napi 150 km mennék kb, szerintem annyit tudok tekerni ha belejövök. Nézelődnék is igen. 3-4 hét alatt meglenne kényelmesen?
2014. febr. 6. 18:19
4/6 A kérdező kommentje:
hogy 3-4 ezer kilométer, oké.
2014. febr. 6. 18:20
5/6 anonim válasza:
Ha nincs kitérő, 2200 km. 15*150=2250 km. A tekerős napokon nem láthatsz semmit, mert részben fáradt leszel, részben kell az idő a beszerzésekre. Tehát 5 nap a nézelődés. Nekem nagyon nem érné meg. De hát ízlések és pofonok...
6/6 anonim válasza:
Szerintem a napi 150 et nem tudod fogni. Max ha edzett vagy, pontosan megtervezett utconalad van, nem jon kozbe semmi technikai hiba vagy idojaras. De en a napi 100 at is soknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!