Németországba vonattal Budapestről. Sok a magyar az ilyen vonatokon? Többi lent!
A vonaton valószínüleg lesznek más magyarok is, de nem mindig okos velük kezdeni, mert sok esetben éppen ezek viszik el a cuccaidat. (Sajnos tapasztalat).
A vonat személyzete angulul beszél, tudnak kellö felvilágosítást adni.
A meglepetés-odautazás viszont elég kockázatos, mert mi van, ha nincsenek otthon, akikhez menni akarsz?
"Ha leszálltam mi a teendőm? Merre induljak el?"
Attól függ, hogy hová (melyik városba) utazol és hol laknak, akiket meg akarsz látogatni.
Melyik varosba mesz? Frankfurt?
Sztem a legtöbb utas magyar lesz, bar attol is függ, hogy pontosan mikor utazol. A szemelyzet beszel angolul, szoval azzal sztem nem lesz gondod. Hogy leszallas utan merre indulj, az mar csak töled függ.
Legyél talpraesett, ha angolul tudsz, akkor használd azt.
Minden ki van írva, a vonaton kijelzi az állomásokat.
A személyzet is fog tudni angolul segíteni neki (magyarul nem valószínű).
Hogy merre induljál utána, azt neked kell tudni. Végső soron ülj be egy taxiba, de amúgy szerintem a tömegközlekedéssel is minden városban el lehet egyedül is boldogulni.
Tök egyedül körbejártam már USÁ-t, voltam Londonban, Spanyolországban több helyen is, Bécsben, Németországban... És sosem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!