Pár napos (turista) bérlet londoni tömegközlekedésre?
Sziasztok!
Létezik pár napos (turista) bérlet londoni tömegközlekedésre? 3-4 napot tartózkodom majd ott és nem akarok pl. minden metrózásnál 2-3-4 fontokat fizetni...
Köszi szépen előre is a válaszokat! :)
Igen, van ilyen.
Nem kifejezetten turista bérlet, de van többféle, párnapos is.
Majd érdeklődj ott a jegyárusító pultokban. És vigyél, vagy még sorban állás előtt készíts ott helyben a fülkében igazolványképet, mert kelleni fog, és kellemetlen emiatt kétszer kiállni a sort. (Sajnos tapasztalat... :D)
1 napos és 7 napos travel card van, de a pontos árakat nem tudom,a napos asszem 9 font. Ennél jobb megoldás lehet az Oyster card, ami egy feltöltőkártya, minden használtkor levonja a jegy árát, de van napi maximum kb. 7-8 font, amit ha elérsz nem von többet. Maga a kártya 5 font, de vissza lehet váltani.
Fénykép egyikhez sem kell!
Második!
Tavaly nyáron voltam kinn, és kellett fotó! Kiálltam a sort vagy fél óra alatt, majd kiküldtek fényképezkedni - és még elég sokan jártunk így!
Az Oysterhez lehet, hogy tényleg nem kell, de a bérletekhez igen.
Amúgy itt vannak az árak és zónák: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!