Mi ez a szag Londonban?
Figyelt kérdés
Jellegzetes "London szag" van mindenütt, nem mindig, de nagyon gyakran lehet érezni. Otthon sose éreztem még. Ez lenne a szmog? :D2014. ápr. 29. 13:19
1/4 anonim válasza:
Valóban van ez a szag, fogalmam sincs mitől, de egy elméletem van: mivel ránézésre az aszfalt másfélének tűnik, mint Magyarországon vagy a kontinensen, elképzelhető, hogy az utaknak van ez a bukéja. Ez persze egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Én személy szerint egyébként szeretem, nem büdös. Biztos nem a szmog, mert az más városban is van.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a lignit füstjét érzed. Sok régi bérház van Londonban, ahol máig szénnel tüzelnek, mert olcsóbb, mint beköttetni a gázt vagy villanyradiátorral fűteni.
3/4 anonim válasza:
Nekünk van itthon fatüzelésű kályhánk, egyszer kipróbáltuk benne a lignitet, mert olcsóbb, mint a fa, sajnos fűtőértékileg már nem volt olcsóbb és ilyen jellegzetes gázszag lett tőle a házban.
4/4 A kérdező kommentje:
Na, akkor nem csak én érzem :)
2014. ápr. 29. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!