Angliában, Londonban szeretnék dogozni a 2015 nyarán, akkor 16 eszek, van lehetőségem, mit ajánlotok? (bármiyen munka lehet, és fontos, hogy Londonban)
Kulon lakast ennyi penzbol keptelenseg kifizetni. Szerintem nezz korul a londoni ingatlanberletek kozott hogy milyen arak vannak.
Nem ertem miert lenne jo neked kijonni es tomegszallason vegig nyomorogni egy nyarat.
én sem értem...sehogy nem jössz ki így jobban, mintha otthon dolgoznál diákmelot...lehet, hogy több itt a fizu, de a lakásbérlés az egeket verdesi...(bár én Bristolban vagyok, de lényegtelen...)
nincs itt kolbászból a kerítés, és nyári munkázni meg társai, egyáltalán nem éri meg...és maximum tömegszálláson lakhatnál, de kiváncsi lennék, hogy ott is hogyan...kétlem, hogy egy 16 évest bárhol befogadnának mert ő nyárimunkázik és még csak nem is idevalósi....ha lenne hol laknod, vmi rokonnál vagy ilyesmi, azt mondom oké...de igy képtelenség szerintem és marhaság is...gondold ezt még át :)
Azért Mekibe sem olyan konnyu bekerulni. Férjem szakács, 3 év itteni (mi Londonban élunk) munkatapasztalattal plusz most végez egy uzleti foiskolát. A jelentkezés után behívták interjúra (normálisan feloltozott, mindent amit elvárható) és elkuldték azzal a szoveggel, hogy majd értesítik.
Én egy szerencsejáték cégnél dolgozom, az ottani jelentkezés az interneten 3 órát vett igénybe, átmentem mindenen, ok kerestek. A Meki tesztje élég alapszintu volt, de ilyen jellegu munkatapasztalat hiányában be sem hívtak interjúra.
Az iskolákban sok szépet mondanak a britekrol, csak arról nem esik szó, hogy hol lehet veluk találkozni, mert ha szembe jon velem egy fehér ember, az 90%-ban vagy román, magyar, olasz, spanyol. Egyébként egyes helyeken az is ritka ha fehér ember jon velem szembe.
Egyébként ha vannak ismeroseid akik segítenek a szállásban, akkor a legegyszerubb oket megkérdezni, mert ok még akár be is tudnak juttatni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!