Egyre több ember miért költözik ki Angliába?
Igaz, hogy itthon sem a legfényesebb a helyzet és az átlag fizetésből is nehéz kijönni egy hónapra (110-120 eFt)
De kint miért jobb?
Többségük keres havi 1000-1200 fontot? De ez elmegy a tömegszállás egyik szobájára, alacsonyabb minőségű ételre, tömegközlekedésre és kb ennyi, nem? Ahogy néztem az árakat interneten.
Ez az élet miért jobb, mint itthon? Nyomorogni itthon is lehet nem kell ezért kiköltözni. Ha tévedek akkor szólj :)
Nincs rosszindulatúság a kérdésemben, csak kíváncsiság.
Húú! Ennyiért én is kimennék mosogatni...
:)
Én több, mint 6 éve élek kinn, kis városban Manchester környékén. És szerintem jobb kinn, mint otthon. Vannak dolgok, amik hiányoznak, de több szól mellette, mint ellene. 3 évig együtt laktunk páran, aztán ahogy terhes lettem, elköltöztünk külön albiba. Még 3 évet lehúztunk ott, aztán vettünk egy házat már kábé fél éve.
Jelenleg minimálbéresek vagyunk, ráadásul én most csak 5 órában dolgozom. Van egy majd 4 éves gyerekem, és símán fizetjük az autót, a ház biztosítást, a hitelt a házra az egyéb biztosításokat a háztartási gépekre és az életbiztosítást és nem kell néznem, hogy mit veszek le a boltból a polcról. Jelenleg a kistesón dolgozunk, aztán szeretnék jobb melót, ezért folyamatosan tanulok angolt és egyéb tanfolyamra is járok. Remélhetőleg olyan 2 év múlva jobb melóm lesz.
Persze vannak, akik nyomorognak. De főleg a nagy városokban élő minimálbéresek. Mert mindenki Londont akarja megcélozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!